Search

5 načina kako koristiti Touche Éclat za svaki dan

25. rođendan ženama omiljenog proizvoda

Tekst: A.P.

Image: John Pavlish

Otkako je predstavljen kao uzbudljiv beauty novitet 1992. godine, Touche Éclat je stekao vojsku obožavateljica diljem svijeta

San svake žene jest imati kvalitetan i multifunkcionalan proizvod koji može koristiti od jutra do večeri. Početkom 90-ih Touche Éclat
je unio pravu revoluciju u ženske kozmetičke torbice. Dva poteza ovom elegantnom zlatnom olovkom značila su otklanjanje podočnjaka i posvjetljivanje određenih točaka na licu kako bi se dobio svjež i odmoran izgled. Stoga, nije čudno da je Touche Éclat
ne samo najprodavaniji beauty proizvod kuće YSL, već godinama jedan od najprodavanijih beauty proizvoda u svijetu uopće.

touche

Svake godine YSL donosi novo chic izdanje ove uspješnice, a za 25. rođendan koji slavi ove godine pripremili su pravo slavljeničko pakiranje ukrašeno zvjezdicama koje možete kupiti ovdje. Sasvim prigodno za najveću zvijezdu beauty svijeta, zar ne? Rođendanskim čestitkama se pridružio Büro 24/7 u suradnji s makeup artisticom Petrom Sever koja nam je pokazala 5 korisnih primjena Touche Éclata u svakodnevnom životu.

1. Područje oko očiju

oči

Ovo je najčešća primjena Touche Éclat, a služi za osvježavanje područja oko očiju na kojem se uvijek vide tragovi umora. Ravnomjerno nanesite manju količinu proizvoda na podočnjake i dobro utapkajte prstima.

2. Naglašavanje čela, nosa i brade

2

Čelo, nos i brada su tri ključne točke na licu. S posvjetljivanjem ovih zona svjetlo se lijepo lomi na licu i daje mu zdrav sjaj. Prilikom nanošenja vodite računa da linija nosa nije preširoka. Proizvod dobro utapkajte prstima.

3. Naglašavanje jagodica i očiju

3

Kako biste naglasili pogled, Touche Éclat nanosimo na arkadnu kost, točnije tik ispod obrve. Nekoliko točkica nanesemo na vrh jagodica. Važno je da proizvod ne aplicirate prenisko ispod jagodice jer u tom slučaju obraz neće dobiti željeni posvijetljeni efekt.

4. Korekcija kontura oko nosa

4

Proizvod nanesete s obje strane korijena nosa i lagano povučete prema nazolabijalnim borama. Utapkajte prstima i ravnomjerno rasporedite.

5. Efekt punijih usana

touche

Ako prirodno nemate pune usne s Touche Éclatom možete izvesti malu optičku varku. Jednostavno natapkajte malenu količinu proizvoda na sredinu donje usne. Vodite računa da količina bude umjerena i da je ista dobro izblendana s ružem.

ena

Foto: John Pavlish

Model: Ena Čuček (Midikenn)

Make up: Petra Sever

Video: Sanja Bistričić

Kosa: Lucija Andrejić za Ruža Institut Kerastase

Related articles

Buro 24/7 Selection

više