Traži

6 razloga zbog kojih je Philips Lumea najbolja odluka koju smo donijeli uoči ljeta

6 razloga zbog kojih je Philips Lumea najbolja odluka koju smo donijeli uoči ljeta

Detaljno smo testirali uređaj o kojem svi pričaju

Tekst: BURO.


Fotografija: Denis Butorac,
Pinterest

Trenutne vremenske prilike to možda ne sugeriraju, ali ljeto je zapravo vrlo blizu. Na lica se već nanose proizvodi sa zaštitnim faktorom, rade se češći pilinzi kože kako bi ona bila što ljepša i podatnija, a u mom slučaju, i intenzivno razmišlja o tretiranju neželjenih dlačica. Prošlog sam se ljeta ponovno zatekla kako na plaži izvodim svim ženama dobro poznatu aktivnost- čupkanje dlačica pincetom te se zarekla kako ću se do sljedećeg ljeta konkretnije pozabaviti tim problemom. Britvice koje iritiraju kožu i epilatori koji često uzrokuju urastanje dlačica za mene više nisu opcija, baš kao ni prethodno navedeni scenarij u kojem svoje slobodno vrijeme umjesto na kupanje i sunčanje trošim na detektiranje preostalih dlačica. Znala sam da garancija glatke kože rezultira onim neponovljivim samopouzdanjem i znala sam da želim upravo to. I znam da nisam jedina. 

6 razloga zbog kojih je Philips Lumea najbolja odluka koju smo donijeli uoči ljeta (фото 1)

Glatka koža tijela i nogu neiscrpna su tema koja uvijek budi zanimanje žena. Život bez dlačica nešto je što priželjkuje svaka žena, a one predstavljaju jedan od najvećih neprijatelja ženske ljepote. Od tinejdžerskih godina pa sve do danas, potrošili smo tko zna koliko vremena tražeći optimalan način kako ih ukloniti, a uz sve intenzivniju i bržu radnu svakodnevicu, jasno je kako više baš i nemamo vremena za polovična rješenja. A rješenje za koje sam se u konačnici i sama odlučila se nametnulo gotovo samo od sebe. Naime, 

Philips Lumea Prestige je bio jedna od najčešćih beauty tema razgovora na ženskim kavama koje sam pohodila u posljednjih nekoliko mjeseci, a samo najbolje sam slušala i o prethodnim modelima.

Sjećam se kad sam prvi put čula za odlične rezultate koje ovaj uređaj nudi, ali bilo je riječ o iskustvu samo jedne prijateljice, i to one opsjednute beauty gadgetima. Pretjeruje, pomislila sam i nastavila sa životom ispod nekoliko slojeva zimske odjeće i daleko od pogleda na dlačice koje mi tad nisu bile u fokusu prioriteta. Međutim, kad su mu kroz naredne mjesece još (barem) tri prijateljice i poznanice rekle da Philips Lumea Prestige doista rješava problem dlačica i da se ne žele niti sjećati života i borba koje su vodile prije nego što su ga krenule koristiti, bila sam previše zaintrigirana da ga ne bih isprobala. Naposljetku, želim li biti jedina osoba u svom društvu koja će na more u kozmetičku torbicu pakirati britvicu? Apsolutno ne! 

6 razloga zbog kojih je Philips Lumea najbolja odluka koju smo donijeli uoči ljeta (фото 2)

Jednom kad sam uređaj nabavila, krenula sam u detaljno iščitavanje uputa, a zanimalo me i kako on točno radi i što mogu očekivati u svakom koraku. Ukratko, riječ je o sljedećem; Philips Lumea razvijena je iz profesionalne IPL tehnologije, rezultat je petnaestogodišnjeg istraživanja tvrtke Philips, a danas predstavlja idealno rješenje za sprječavanje ponovnog rasta dlačica, što potvrđuje i 3 milijuna zadovoljnih korisnika diljem svijeta. Naime, doznala sam da Philips Lumea Prestige prosječno smanjuje dlačice na nogama za čak 78% u 12 tretmana i rezultira sa 6 mjeseci glatke kože i bezbrižnog uživanja.

Nakon tog perioda, uređaj se po potrebi koristi u svrhu održavanja glatke kože. Uređaj se može koristiti na cijelom tijelu te osjetljivijim područjima poput lica, bikini zone i pazuha zahvaljujući jedinstveno zaobljenim nastavcima koji su prilagođeni tijelu korisnice i olakšavaju provedbu tretmana. Potpuno je sigurna za svačiju kožu, što potvrđuju i dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta, a ugrađen UV filter osigurava maksimalnu zaštitu kože.

6 razloga zbog kojih je Philips Lumea najbolja odluka koju smo donijeli uoči ljeta (фото 3)

Sve to što sam pročitala mi je zvučalo i više nego dobro, baš kao i stalne preporuke prijateljica, ali svi znamo da se ništa ne može mjeriti s vlastitim iskustvom. Za prvo sam korištenje, potpuno nepotrebno i pomalo štreberski, odvojila čitavo popodne. Sve je krenulo s brijanjem dlačica kako se i savjetuje, a nakon što sam pročitala sve što se pročitati moglo i osjećala se dovoljno educirano da započnem proces; odredila sam dio tijela koji prvo želim tretirati (potkoljenice), odabrala jedan od četiri odgovarajuća nastavka te pomoću SmartSkin senzora doznala na kojoj ću jačini koristiti uređaj. Jednom kad je sve bilo spremno, počela sam "blicati" područje po područje, i to tako što sam gumb cijelo vrijeme držala pritisnutim i automatski pokretala impulse, iako se možete i odlučiti na varijantu da sami pritišćete gumb kad želite i kontrolirate bljeskove. Nakon otprilike 8,5 minuta sam bila gotova s obje potkoljenice, i odlučila krenuti dalje. Promijenila sam nastavak u onaj za pazuh i krenula u tretiranje tog područja te bila gotova u rekordnom roku- vjerujem da radilo o manje od 2 minute. I da, potpuno je bezbolno, što je svakako velika prednost!

6 razloga zbog kojih je Philips Lumea najbolja odluka koju smo donijeli uoči ljeta (фото 4)

Sve sam ovo, uz razmake od 2 tjedna, ponovila još 4 puta, kad su došli i prvi konkretni rezultati. Dlačica je bilo osjetno manje i znala sam da mogu prijeći na sljedeću fazu- ponavljanje tretmana jednom u svakih 4 ili 8 tjedana. Uz fantastične rezultate koje mi Philips Lumea Prestige daje, moram reći i kako sam se ugodno iznenadila jednostavnošću rukovanja (doslovno je nemoguće napraviti bilo što krivo!) i brzinom postupka. Za problem mojih dlačica je ovaj uređaj napravio sve ono što je i obećao da će napraviti, baš kao i slučaju mojih prijateljica, i potpuno mi je jasno zašto se nitko ne želi vratiti na staro jednom kad ga isproba, kao i to da ga nazivaju revolucionarnim. Baš kao što su ga moje prijateljice preporučile meni, tako sam ga ja odlučila nastaviti preporučivati onima koji ga još nisu isprobali. Uvjerena sam da baš nitko neće požaliti, i to zbog 6 glavnih razloga koje bih posebno izdvojila:

6 razloga zbog kojih je Philips Lumea najbolja odluka koju smo donijeli uoči ljeta (фото 5)

1. Uživanje u glatkoj koži do 6 mjeseci (ljeto nikad nije izgledalo bolje!)

2. Samopouzdanje koje proizlazi iz neometanog uživanja

3. 4 različita nastavka prilagođena različitim dijelovima tijela za još bolji učinak (lice, bikini, pazuh, tijelo)

4. SmartSkin senzor predlaže najbolju postavku za vašu nijansu kože

5. Dermatološka ispitanost koja jamči sigurnost korisnika

6. I konačno, milijuni zadovoljnih korisnika govore sami za sebe- Philips Lumea Prestige je doista jedna od najboljih beauty odluka koje možete donijeti uoči ljeta!


Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar