Search

757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon

757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon

Tekst: BURO.

Nakon lansiranja 2 nova seruma za lice - The Golden Mountain - Mosor i The Sleeping Giant - Klek s kojima je otvorena nova kategorija proizvoda za njegu lica - The greys, 757 Natural Cosmetics ima još jedno, ovaj put božićno, iznenađenje.

757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 1)
757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 2)
757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 3)

Od samog početka ističu kako njihov prirodni sapun No Man’s Land, koji predstavlja otok Veliku Palagružu, “miriše na Božić”, a sada su, u suradnji s Terrom Ceramicom, kreirali i idealan božićni poklon za sve ljubitelje prirodne kozmetike i handmade proizvoda. U njihovom blagdanskom pakiranju ćete pronaći 2 prirodna sapuna od 15g i ručno rađeni keramički podložak za sapun s potpisom Terre Ceramice koji dolazi u dvije različite boje – za nju i za njega.

757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 4)
757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 5)
757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 6)

Kako se radi o prirodnim sapunima, podlošci dolaze s rupicama za brže sušenje sapuna nakon korištenja. I da, iako je No Man’s Land sapun taj koji “miriše na Božić”, ipak možete sami odabrati koje god vrste sapuna želite u poklon paketu prema vlastitim mirisnim željama. Stoga, ukoliko još niste pronašli božićni poklon za vama dragu osobu, s ovim ručno stvorenim “mirisom Božića” nećete pogriješiti. Požurite na njihov web shop jer je broj pakiranja ograničen.

757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 7)
757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 8)

Osim božićnog pakiranja prirodnih sapuna s podloškom, ukoliko ipak želite sami birati što staviti u blagdanski poklon paket, u ponudi imaju i različite opcije gift box setova u kojima možete složiti idealan božićni poklon paket za vaše najmilije. Jednostavno – sve birate vi.

757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 9)

Uz sva nova iznenađenja, nemojte zaboraviti na njihovu aktualnu pre-order kampanju There are only 78 greys. Naime, kako postoji 78 planina, kreirale su po 78 limited edition pakiranja za 2 nova seruma za lice – od kojih je jedan namijenjen suhoj, normalnoj i zreloj koži sklonoj borama, a drugi masnoj i mješovitoj koži. Limited edition pakiranja sadrže serum za lice i roller od bijeloga žada - moćni mali fragment Zemlje koji pokreće cirkulaciju i potiče bolju apsorpciju seruma za lice, a pakirani su u ručno izrađenoj kutiji hrvatskog proizvođača. Limited edition pakiranja su dostupna po promotivnoj cijeni samo u pre-order-u, koji traje do isteka zaliha.

757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 10)
757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 11)
757 Natural Cosmetics i Terra Ceramica su kreirali savršen hand made božićni poklon (фото 12)

Priča o 757 Natural Cosmetics, malim proizvođačima prirodne kozmetike koji žele razviti 757 prirodnih proizvoda za 757 prirodnih ljepota Hrvatske, se sada proširila na njihov novi koncept o kojem možete doznati više informacija na Fragmenti fragmenata. Kako broj 757 predstavlja broj prebrojivih prirodnih ljepota Hrvatske koje su pretvorili u kategorije proizvoda, unutar svake kategorije razvijaju proizvode prirodne kozmetike – fragmente Hrvatske, a svaki proizvod priča priču o jednom od njih, napravile su korak dalje i stvorile još jedan broj – 545 – onaj koji pomaže okolišu i životinjama. Pratite njihovu priči dalje – fragment po fragment.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više