Search

Pet zdravih odluka

Pet zdravih odluka

Donesite ih – sadaUvođenjem već samo nekih od ovih stavki u svakodnevnu rutinu, drastično ćete poboljšati kvalitetu života. Vaša koža, kosa, nokti i cijeli organizam bit će vam i više nego zahvalni na ovim promjenama i odgovoriti na najbolji mogući način – dobrim izgledom i raspoloženjem. 


Uvedite dan za detoksikaciju

 

biotta

 

Probajte jednom tjedno jesti samo voće i povrće te po mogućnosti izbjegavati sve što šteti organizmu (kava, cigarete, stres, gazirana pića). Ne izgleda tako teško kao što se čini jer ne morate gladovati, već samo jesti zdravo i unositi što više sirovih namirnica. Preporučamo vam i odlične voćne i povrtne sokove poput Biottinih, koja ima i Wellness Tjedan paket za sedmodnevni program detoksikacije.

 

Zamijenite šećer medom

Pet zdravih odluka (фото 1)

Ne biste vjerovali koliko ukusan može biti cappuccino s ovim božanskim nektarom, a možete ga stavljati i u limunadu, kolače i druge namirnice u kojima koristimo ovu omraženu namirnicu koja se naziva i 'bijela smrt' (isto kao i brašno). Birajte samo provjereno prirodne i organske proizvode poput Melvite jer industrijski proizvođači znaju dodavati različite, često masne, smjese radi profita.

 

Koristite filtere


filteri

 

Gdje? Ma, svugdje! Filteri za kamenac i ostale štetočine poput klora, fluora, ali i kemikalija, hormona, teških metala i sličnih stvari koje se mogu naći u vodi mogu se staviti na slavinu za vodu u kuhinji (osim što je koristite za piće, i voda za kuhanje juha i čajeva profitirat će na kvaliteti), ali i kupaonici (nakon toga više nećete trebati regenerator za kosu). Bobble bočice imaju ugrađeni filter.

 

Zamijenite kavu čajemPet zdravih odluka (фото 2)

 

Ovo je možda najteži korak, ali ako uspijete, zauvijek ćete iz života izbaciti uljeza koji vas sustavno truje. Ako vam čaj i nije najsretnija alternativa (iako će Yogi sigurno biti), postoje i prirodne kave od žitarica (koristili su ih i naši stari) koje vam nakon nekog vremena, nakon što vam se okusni pupoljci priviknu na novu senzaciju, mogu postati, zbog bogate arome, čak i bolji od klasične kave.

 

Investirajte u kvalitetne dodatke prehrani


Pet zdravih odluka (фото 3)

 

Vitamini, minerali i drugi suplementi provjerene kvalitete možda su skuplji od konfekcijskih proizvoda upitnog učinka, ali kako je i doktor Oz rekao u svojoj emisiji, kada sve zbrojite, ispada da na dan trebate izdvojiti maksimalno nekoliko kuna za jednu tabletu, a beneficije su višestruke. Mi predlažemo spirulinu, zelenu magmu, Biobran ili bilo koji proizvod iz Solgarova asortimana.


Tekst: T.B.


Leave a comment

više