Search

9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu

9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu

Tekst: BURO.

Vjerojatno nitko više ne kupuje kremu samo zato što ju je vidio na reklami ili zato što je nekoj prijateljici "baš super". Konačno smo naučili da to što odgovara nekom ne znači da mora odgovarati nama. Postali smo razmaženi po pitanju informacija, i to je dobra stvar, ali se u moru njih i lako gubimo, a od brzine kojom se izbacuju beauty proizvodi, jednom prosječnom entuzijasti se već vrti u glavi, zar ne? Na svu sreću, neki od njih su od strastvenog praćenja tržišta, tendencija, proizvoda i procedura napravili karijere. Ovo je nova generacija beauty profesionalaca, koji nisu ni samo fanovi, nisu ni dermatolozi, već kozmetičari i kemičari koji često imaju veliko iskustvo, a uvijek razumiju i praksu i nauku, i tu su da nam uljepšaju život. Za vas smo istražili one kojima najviše vjerujemo, i na čije feedove redovno odlazimo kada tražimo objašnjenja, rješenja ili inspiraciju.

KOZMETIČARI

9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu (фото 1)

@shanidarden

Stručnjak za retinol i vatreni zagovornik krema sa SPF-om, Shani Darden dijeli svoje znanje kroz pažljivo tonirane slike svog života u Los Angelesu. Obavezno zapratite njene storyje pod nazivom “Skin Tips” gdje pojedinačno govori o posebnim problemima s kožom i načinima na koji ih trebate riješiti.

@carolinehirons

Ova Britanka je klasičan slučaj “ili me voliš ili me mrziš”. Kozmetičarka koja je postala poznata kao Youtuber, danas ima čitav odred (strastvenih) pratitelja i daje recenzije za veliki broj proizvoda, a o većini ima čvrsto mišljenje. Njen Instagram profil je savršen način da ostanete u tijeku sa svim novitetima.

9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu (фото 2)
9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu (фото 3)

@georgialouisesk

Žena koja je izgradila karijeru miješajući proizvode različitih brendova kako bi našla kombinacije za koje vjeruje da su najbolje i koju prati glas da nikada ne radi na uštrb kvalitete. Njeni tretmani i Instagram postovi su mješavina tretmana, najnovije tehnologije i beauty tech gadgeta.

@joannaczechofficial

Ako ste se ikada pitali kako to da vaše omiljene zvijezde izgledaju kako izgledaju na crvenom tepihu, velika je šansa da odgovor leži u njenim vještim rukama i preparatima. Na posljednjem Met Gala crvenom tepihu pojavilo se devetnaest klijentica. Prelistajte njen profil kako biste upili malo od njenog znanja.

9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu (фото 4)

KEMIČARI

9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu (фото 5)

@ms_hannah_e

Australska blogerica koja radi na istraživanju lijekova, nakon što je studirala biomedicinu i farmakologiju. Glavni fokus joj je zaštita od sunca, a vlastitu platformu je pokrenula nakon što joj je dosadilo da joj drugi (pogotovo brendovi) preporučuju proizvode koji joj nisu odgovarali.

@kindofstephen

Instagram profil Stephena Koa je kao mini udžbenik iz kemije koji stalno možete imati pri ruci - kada bi udžbenici bili toliko korisni u svakodnevnom životu. Proslijedite ga prijateljima koji nisu previše uvjereni u učinkovitost kozmetike.

9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu (фото 6)
9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu (фото 7)

@chemist.confessions

Tko je kvalificiraniji da analizira liste sastojaka u preparatima od ne jednog, nego dva kemičara koji se bave preparatima za kožu? Gledajte ih kako objašnjavaju aktivne sastojke u vašim omiljenim proizvodima ili istražuju nove trendi komponente. Svi proizvodi dobivaju isti profesionalan i objektivan tretman, a dvojac se ne bavi promoviranjem i ne prihvaća klijente.

NEPRISTRASNI ENTUZIJASTI

@gothamista

Savršena mješavina skupih i jeftinijih proizvoda uz analizu sastojaka dostojnu seminarskog rada. Renée Chow je neumoran i nepresušan izvor (dobrih) informacija, a kako je i sama imala problematičnu kožu kao mlada i dan danas je u stalnoj potrazi za najboljim proizvodima. Naša sreća.

9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu (фото 8)
9 beauty profesionalaca koje trebate pratiti na Instagramu (фото 9)

@re_issue

Lagan za snaći se, prepun preporuka koje su poduprte podacima (kako o sastojcima tako i o cijenama), a iza profila stoji "skincare community". Poseban naglasak je, između ostalog, i na onim sastojcima koje ne želite na svojoj koži. Pravi izvor znanja upakiran u divnu color-šemu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više