Search

Barem jedan od ovih proizvoda za obrve postat će vam nezamjenjiv

Barem jedan od ovih proizvoda za obrve postat će vam nezamjenjiv

Tekst: BURO.


Jesen u nama budi potpuno novi entuzijazam kada je u pitanju make up! Obrve su i dalje kolektivna opsesija, ali umjesto da ih iscrtavamo, ovaj put samo želimo istaknuti njihovu prirodnost i svoje lice. Za ovo postoji puno načina, od klasične olovke pa sve do pudera, a ovo su najbolji proizvodi za svaki od njih i ne morate se odlučiti za samo jedan - neki se mogu koristiti i zajedno.

Shiseido

BROW INK TRIO

Barem jedan od ovih proizvoda za obrve postat će vam nezamjenjiv (фото 1)

Ovaj jedinstveni 3-u-1 proizvod zamjenjuje čitav set i sadrži preciznu olovku, puder i četkicu za obrve, a dizajniran je tako da se obrve jednostavno poprave, ispune i definiraju na prirodan način.

Bobbi Brown

BROW KIT

Barem jedan od ovih proizvoda za obrve postat će vam nezamjenjiv (фото 2)

Savršena definicija i savršeno sjenčenje. Koristite svjetliju nijansu na početku obrva bliže nosu, a tamniju na vanjskim kutevima ili ih pomiješajte tako da boja bude potpuno prirodna i u skladu s vašim obrvama.

Yves Saint Laurent

COUTURE BROW

Barem jedan od ovih proizvoda za obrve postat će vam nezamjenjiv (фото 3)

Ova maskara za obrve se može koristiti sama za izuzetno prirodan efekt ili kao dopunski proizvod za setiranje pudera ili olovke za obrve. Dostupna je u dvije nijanse.

Aura

GEL ZA FIKSIRANJE OBRVA

Barem jedan od ovih proizvoda za obrve postat će vam nezamjenjiv (фото 4)

Nakon korištenja proizvoda za korigiranje obrva preporučljivo je nanijeti gel koji će ih fiksirati, a tekstura ovog prozirnog gela je lagana i efikasna te ne ostavlja obrve zalijepljene i krute dok je četkica posebno prilagođena za lako, ali precizno nanošenje i raščešljavanje dlačica.

Benefit Cosmetics

BROW MICROFILLING PEN

Barem jedan od ovih proizvoda za obrve postat će vam nezamjenjiv (фото 5)

Microblading je trend koji još uvijek ne prolazi, ali ako ne želite skup i trajan tretman, onda je ova olovka najbolja alternativa. Njen vrh sastoji se iz tri dijela pomoću kojih ćete lako postići prirodan efekt i definirane punije obrve.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više