Search

Beauty blic: Lana Banely

Beauty blic: Lana Banely

Tajne besprijekornog izgleda poznate voditeljice!


Voditeljica Lana Banely uvijek izgleda besprijekorno, osobito kada se radi o make-upu. Njezine fotografije volimo pratiti i na Instagramu, a ovo ljeto je njezin privatan profil uistinu bio pun događanja. Naime Lana je nedavno izmijenila zavjete sa svojim odabranikom te objavila fotografiju po kojoj se mogla naslutiti još jedna divna vijest... Büro 24/7 htio je saznati koje su njezine beauty tajne, osjeća li se bolje s kratkom ili dugom kosu te sve one detalje o kojima mi žene možemo beskrajno razgovarati.

Što bi rekla koja je tajna dobrog izgleda? U čemu misliš da žene najviše griješe?

Tajna je prije svega da se žena iznutra osjeća zadovoljnom, ispunjenom, a tada će i na van zračiti posebnom energijom. Nema te šminke koja može biti ljepši i jeftiniji ukras na ženi od njenog osmijeha. Puno smijeha, u tome je tajna! Što se tice make-upa najprovjereniji recept je "manje je više" - previše šminke može samo stvoriti negativni efekt.

Omiljeni proizvod ljeti?

Ljeti, pri velikom izlaganju suncu i soli najvažnije mi je dobro zaštititi kožu i kosu. Za njegu kose vjerna sam Keune preparatima iz Sun Sublime linije, a za kožu prvo vrijeme koristim Hawaiian Tropic (zbog savršenog mirisa) i Collistar proizvode s visokim zaštitnim faktorom, a potom se okrećem omiljenom  domaćem maslinovom ulju.

Beauty blic: Lana Banely (фото 1)

Boja sezone?

Ljeti sam vjerna veselim, upečatljivim bojama poput žute, tirkizne, boje breskve... Nemam neku omiljenu, samo neka se šareni.

Najdraži parfem?

Coco Mademoiselle oduvijek i zauvijek! Sve drugo su prolazne varijante kojih se brzo zasitim.

Beauty blic: Lana Banely (фото 2)

Zadnja stvar koju napraviš ispred ogledala prije izlaska iz stana?

Pogledam je li sve na svom mjestu. (smijeh)

Koji te kozmetički tretman najviše opušta?

Nema boljeg opuštanja od masaže u kozmetičkom salonu Vabela. Barem jednom tjednom priuštim si dva sata čistog užitka.

Beauty blic: Lana Banely (фото 3)

Posljednje 'otkriće' po pitanju beautyja?

Prije ljeta sve su se žene u obitelji oduševile ekstenzijama za trepavice od nerca koje cure u Vabeli rade savršeno. Sjajni efekt, nema potrebe za nanošenjem maskare ili bilo kakvog make-upa. Traju otprilike mjesec dana i izgledaju jako prirodno!

Duga ili kratka kosa?

Duga, ali njegovana kosa apsolutno. Iako sam se prije pola godine na šok i nevjericu svih oko mene odlučila na kraću varijantu malo radi promjene. Nisam požalila, ali vraćam se na staro.

Beauty blic: Lana Banely (фото 4)

Koliko misliš da je važno paziti na prehranu?

Doručak nikada ne preskačem, a kroz dan pojedem barem 5 obroka u manjim količinama. Jedem isključivo kad osjećam glad, pa makar bila i ponoć nikad si ne uskraćujem hranu. U neumjerenosti u hrani nikad nisam imala problema, pa tako ni s linijom, a priuštim si uistinu sve - od brze hrane do najfinije ribe. Sve po guštu i volji u tom trenutku. U većini slučajeva se hranim zdravo, ali isto tako ne osjećam grižnju savjesti kada odem u McDonalds!

Koje je tvoje brzinsko rješenje za popravljanje lošeg dana?

Sjesti u auto i pojačati omiljenu glazbu... Do sljedeće destinacije već sam kao nova - moj iskušani recept!

Beauty blic: Lana Banely (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više