Search

Beauty blic: Yasmin Sewell

Beauty blic: Yasmin Sewell

Poznata stilistica o ljepoti

Tekst: BURO.


Image: Foto: Büro247.ru

Poznata stilistica i modna konzultantica Yasmin Sewell odgovorila je na 15 kratkih pitanja o ljepoti i svojim najdražim kozmetičkim brendovima

Yasmin Sewell

Poznata stilistica i modna konzultantica Yasmin Sewell odgovorila je na 15 kratkih pitanja o ljepoti i svojim najdražim kozmetičkim brendovima te proizvodima bez kojih jednostavno ne može.

Vaši najdraži kozmetički brendovi?

Što se tiče njege kože, obožavam serume In Fiore, cijelu vitaminsko-mineralnu liniju Cell Food brenda Elemental Herbology, hidratantno sredstvo Collagen Aqua Plus Moisturiser brenda Dr. Spiller, balzam za umivanje Vaishaly Balm Cleanser i balzam za usne Lucas' Pawpaw Ointment. Od make-up brendova volim Nars, Chanel i Bobbi Brown. Jako volim crveni ruž, a najdraža nijansa mi je L103 brenda Ellis Faas.

Collagen Aqua Plus

Dr. Spiller, Collagen Aqua Plus 

Kako brinete za svoje tijelo i kožu?

Za početak pijem jako puno vode. Smatram da od hidratizacije počinje lijepa koža, a obična voda je najjednostavniji način održavanja u odličnom stanju. Najvažnije je da pijenje vode uđe u naviku i postane dio svakodnevne brige za svoje tijelo. Noću obavezno skidam sav make-up i stavljam najdraži serum In Fiore na biljnoj bazi.

Imate li najdraži parfem?

Već 13 godina koristim isključivo parfeme Frederic Malle. Trenutačno je moj favorit Portrait of a Lady. Čak sam i sudjelovala u njegovom lansiranju prije 13 godina, to mi je drago sjećanje. Mirisi su veza koja nas jasno spaja s prošlošću i određenim događajima. Zato su stare bočice arhivi mojih sjećanja, pa čak i ne samo lijepih.

Vaš najdraži tretman u kozmetičkom salonu?

Tretman keratinom za moju kovrčavu kosu. Moj najdraži stilist za kosu je Jimo Salako, poznajem ga već 20 godina i redovito posjećujem njegov istoimeni salon u Londonu.

L103 Ellis Faas

L103 Ellis Faas

Vaš beauty tabu?

Previše make-upa s kojim lice onda izgleda poput maske.

A beauty pravilo?

Redovita hidratacija, iznutra i izvana.

Kako održavate figuru?

Ne mogu se pohvaliti redovitim posjetima teretani, ali danas su moji favoriti joga i meditacija. Smatram da je tjelovježba način života, a ne samo pokušaj postizanja skladnog tijela i zato mi se upravo sviđaju ta dva pravca. Ako baš moram dotjerati tijelo u savršeno stanje onda krećem na aerobne treninge i pazim na prehranu.

Vaishaly Balm Cleanser

Vaishaly Balm Cleanser

Vaša beauty ikona?

Nikad ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje. Zasigurno su najljepši ljudi oni koji su najsretniji.

Što je za vas ljepota?

Samouvjerenost. Iako je to ponekad vrlo teško postići!

Tekst: D.Č.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više