Search

Beauty inspo: Nika Turković u spotu \"Boje\"

Beauty inspo: Nika Turković u spotu "Boje"

Tekst: A.P.


Image: Petra Mikšik

Nika Turković ne miruje i dok još u glavi pjevušimo njen hit singl „Gledaj me“ već nam je pripremila novi singl i novi spot „Boje“ koji je izašao danas, a koji potpisuju Luka Sepčić i Ana Badurina.

"Ovo je definitivno pjesma koja podsjeća na moje ranije stvaralaštvo - golo, organski, sirovo i jako emotivno. Imala sam ideju za Boje već na početku ove godine, ali zbog cijele ove situacije koju prolazimo sam ju jednostavno, zapostavila. Kad je došlo vrijeme za novi singl, odlučila sam izvući baš ovu pjesmu iz ladice i potruditi se završiti ju onako kako zaslužuje. Nekako mislim da sam u tome uspjela (nadam se). - izjavila je Nika.

Estetski od Nike Turković uvijek očekujemo puno, a ni ovaj put nije razočarala. Od odjeće hrvatskog brenda Klisab koji jako dobro korespondira s njezinom glazbom i senzibilitetom, do perfektnih beauty lookova koji su u skladu s trendovima, a opet karakteristični za njen "vibe" koji svaki dan prikazuje na svom Instagram profilu. Važno je ne pretvarati se da si netko drugi u potrazi za odobrenjem okoline, a Nika tu nema problema. Autentična je i jasno je da se dobro osjeća u imidžu koji je izgradila.

Iza njenog beauty looka stoje dobro poznata imena s naše scene. Naš najuspješniji stilist kose Mijo Majhen koji iza sebe ima kampanje i revije svjetski poznatih imena (Jacquemus, Dior, Chanel) te make up artistica Sonja Kvesić koja je osmislila prirodan make up koji možete nositi svaki dan. Upitali smo i Miju i Sonju da nam otkriju kako postići beauty look iz spota „Boje“. Evo što su nam kazali:

KOSA

Beauty inspo: Nika Turković u spotu "Boje" (фото 1)

S obzirom na pjesmu i cijeli mood spota, s kosom smo htjeli napraviti što jednostavniji i prirodniji styling kose. Inspiracija mi je bila priroda i što prirodnije teksture kose te razbarušeni pramenovi koji će uokviriti lice na vjetru. Nika nosi duži moderni bob koji sam naglasio s valovitom teksturom, a da sve izgleda prirodno i eterično s volumenom. Ovu frizuru ćete postići tako da kosu prelomite figarom i potom joj napravite teksturu sa sprejom za teksturu i volumen. Kosu podijelite na sekcije i nanesite malo spreja u području korijena, a potom je razbarušite prstima. Za ovu frizuru sam koristio Oribe Texturizing spray.

MAKE UP

Beauty inspo: Nika Turković u spotu "Boje" (фото 2)

Ono što uvijek pokušavam dobiti u suradnji s Nikom je maksimum iz minimuma.  Počeli smo kao i uvijek s predivnom kožom, kojoj i inače volim posvetiti najviše truda i vremena.. Nika svojoj posvećuje puno pažnje, što moj posao uvelike olakšava, pa smo ju samo dodatno naglasili i učinili blistavom pomoću pudera laganih tekstura i tekućeg highlightera koji sam nanijela na ključne točke lica kako bi ga osvijetlili i dali mu blistav izgled. Obrvama smo zadržali prirodan izgled te ih visoko začešljali, a na očima smo zavodljivi izgled kreirali Nikinim trenutno omiljenim "foxy eyes" trendom, koji smo zadržali kroz sve scene, mijenjajući samo intenzitet i boju. Look nije teško kopirati jer je sve prirodno i s mjerom. Potrebna vam je paleta neutralnih i zemljanih sjenila, te ruž i olovka boje mesa za usne. Ako želite nešto dramatičniji dojam, na oči stavite parcijalne umjetne trepavice.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više