Search

Besprijekorno lijepa i na +30

Besprijekorno lijepa i na +30

Ljetni make-up savjeti uz koje ćete zablisstati


Izgledati zanosno i svježe na visokim temperaturama priličan je izazov

Ali se može postići dugogodišnjim iskustvom, istraživanjem te mnogim testiranjima, što je dobitna kombinacija savršenog ljetnog make-upa, otkrila je Jasminka Herceg, vlasnica Bliss studija i vodeća stručnjakinja u području ljepote i zdravlja kože. Da je izgledati svježe i zanosno i na +30 moguća misija, uvjerila se i poznata glumica Ana Maras, jedno od zaštitnih lica Bliss studija, koja je s pomoću vrijednih savjeta i zlatnih ruku Bliss tima zablistala i pod vrućim ljetnim suncem.

Tonirane kreme najbolji ljetni izbor

Kako bi koži tijekom ljeta bilo ugodno, Jasminka preporučuje tešku šminku zamijeniti laganom i prozračnom, a zagasite boje prirodnim, svijetlim nijansama. Do jeseni najbolje je rješenje šminku maksimalno prilagoditi vremenskim uvjetima te ljetni make-up shvatiti kao igru i zabavu. Savjetuje kako svakako treba zaobilaziti teške pudere, koji u kombinaciji sa znojenjem rezultiraju pojavom začepljenih pora i mitesera te može doći do upalnih procesa. Kako biste to izbjegli, najpopularnije rješenje u zamjenu za teške pudere su prozračne tonirane BB kreme ili hibridi bez ulja. Tonirane kreme idealne su za ljeto jer gotovo sve imaju visoki zaštitni faktor te predstavljaju odličnu zaštitu od sunca kao i savršenu bazu za make-up. Iako BB krema može biti sretno rješenje kod suhe kože, kod mješovitih tipova obično ne spadaju u must have proizvod ljeta. Kod mješovitih, masnijih i osjetljivih tipova, Jasminka preporučuje hit proizvod – mineralnu i matirajuću zaštitu koja će vam osigurati besprijekoran ten.

Besprijekorno lijepa i na +30 (фото 1)


Mali detalj za veliku ljetnu promjenu

Za oči kažu kako su ogledalo duše te ih možemo ukrasiti raznim sjenilima. Ako tijekom ljeta, kao i Ana, ne preferirate na oči stavljati šminku, postoji alternativa koja još više naglašava vaše oči. To su MesmerEyez leće u boji, koje su u Bliss studiju dostupne u 16 nijansi te su pogodne i za oči tamnijih nijansi. Ana se uvjerila se kako MesmerEyez leće u boji odlikuje iznimna udobnost prilikom kontakta s očima, dok na sam vid nemaju nikakav utjecaj. Riječ je o tromjesečnim mekanim kontaktnim lećama bez dioptrije koje su milijuni ljudi diljem svijeta prepoznali kao jedinstveni modni dodatak.

Besprijekorno lijepa i na +30 (фото 2)


Ekstenzije trepavica za zavodnički ljetni pogled

Ljubiteljice dugih i naglašenih trepavica razveselit će informacija kako ekstenzije ne predstavljaju nikakav problem čak ni na plaži. Osim što traju i do četiri tjedna, praktično su rješenje koje u svakom trenutku pruža zavodnički ljetni pogled ispod obrva. Također, velika je prednost ekstenzija ta što se s njima bez problema možete kupati u morskoj vodi, roniti i uživati u ljetnim radostima.

 

Besprijekorno lijepa i na +30 (фото 3)

Više informacija potražite na: www.bliss.hr ili na službenoj Facebook stranici.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više