Search

Brisanje bora laserima

Brisanje bora laserima

Sve što trebate znati

Urednik: A.P.


Image: Bagatin Press

Ah, te godine... "Koliko ima godina?" jedno je od prvih pitanja koje postavljamo o osobi, pogotovo o ženi. Kao da je sav njezin život označen samo s tom jednom brojkom dok, nažalost, one važnije stvari poput postignuća, uspjeha i rezultata pomalo padaju u drugi plan.

Na vašem licu odražava se sve ono što se svakodnevno proživljava - svaka emocija, svaka situacija, uspjeh, postignuće. Stoga je sasvim normalno da s godinama na koži dolazi do promjena koje utječu na to kako se osjećate. Bilo da tražite dramatične promjene na koži lica, blago osvježenje ili želite prvenstveno zdrav izgled, postoji neinvazivno rješenje koje će vam pomoći u postizanju vašeg cilja. Među brojnim terapijskim metodama koje se provode u cilju poboljšanja izgleda iskusne, ali i oštećene kože, primjena lasera zauzima značajno mjesto.

Lasersko pomlađivanje
Sitne bore na licu koje su se pojavile, proširene pore i neujednačen ten mogu vašu kožu lica učiniti starijom nego što ona zaista jest. Tretman laserskog pomlađivanja, poznat i kao "Skin Rejuvenation", nova je i jedinstvena tehnika koja rabi lasersku zraku za smanjenje efekata starenja na koži. Tehnika je posebno učinkovita na koži lica i vrata, no može se primijeniti na bilo koje područje kože. Rezultati se postižu pomoću snažnog diodnog lasera koji, zahvaljujući svjetlosnom postupku, omogućuje kontrolu termalnog oštećivanja kože, što vodi k postepenom remodeliranju kolagena. Tretman laserskog pomlađivanja poboljšava ten kože te stimulira kožu da bude zdravija i otpornija.

laser

Osmišljen je za uklanjanje površinskih i umjereno dubokih linija i bora na licu, kao i sitnih ožiljaka od akni, a cilj mu je potpuno regenerirati i formirati novu sjajnu kožu. Velika prednost ovog neinvazivnog tretmana jest činjenica da nema oporavka. Crvenilo kože će se smanjiti unutar par minuta nakon tretmana, tijekom noći će se u potpunosti povući, a već idući dan možete normalno koristiti šminku.

Godine koje ostavljaju trag na licu najčešće su pod strogim povećalom cijelog društva, ali i žena samih. No, uz neinvazivne tretmane pomlađivanja koji su vam na raspolaganju, zašto biste dopustili borama da otkriju vaše godine? Lasersko pomlađivanje u kombinaciji s Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazijom te ultrazvučnim Med Visage tretmanom, popularno nazvanim i nekirurški Face Lifting, u samo nekoliko tretmana uklanjaju bore, zatežu opuštenu kožu te vraćaju i održavaju mladolik izgled lica, vrata i dekoltea. Tretmanima možete pristupiti pojedinačno, no možete ih i kombinirati u vidu mini anti-age paketa, što se pokazalo kao izuzetan, cjelovit pristup koži lica, koja zaslužuje samo najbolje.

Najmoderniji laser centar u regiji

Poliklinika Bagatin najmoderniji je laser centar u regiji. U ponudi dermatološkog odjela imamo čak pet lasera kojima se mogu tretirati gotovo sve estetske problematike od neželjenih dlačica, kapilara, bora pa sve do promjena na koži poput madeža ili ožiljaka. Tim stručnjaka za lasere čini 8 specijalista i kozmetologa koji su prošli niz edukacija, a iza sebe imaju tisuće odrađenih tretmana i isto toliko zadovoljnih klijenata. U ponudi kozmetološkog odjela tu je Zerona hladni laser koji je dokazano najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu, te laseri u dentalnoj medicini za izbjeljivanje zubi, lasersko liječenje karijesa te laserske terapije za liječenje parodontnih bolesti.

 

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više