Search

Büro 24/7 predstavlja: AlpStories prirodnu kozmetiku

Büro 24/7 predstavlja: AlpStories prirodnu kozmetiku

Vrhunski sastojci s Alpa

A.P.


Image: PR

Zamislite da sami možete kreirati svoju kozmetiku sastavljenu od vrhunskih prirodnih sastojaka...

Ništa se ne može usporediti s personaliziranim iskustvom koje je namijenjeno isključivo vama. Svaka koža ima svoje probleme i jedinstven uzorak te je individualan pristup vašem problemu nešto što će zasigurno omogućiti efektivnije rješenje negoli proizvodi masovne uporabe koji se nude na tržištu.

Beauty kuća AlpStories nudi upravo takvo personalizirano iskustvo koristeći najnoviju tehnologiju izrade kozmetike uz stručno savjetovanje eksperata. Za proizvodnju kozmetike AlpStories koriste se birane biljke i raslinje s Alpa. Poznato je da su Alpe zbog svoje specifične klime područje u kojem je biljni i životinjski svijet, da bi preživio te surove uvjete, razvio izvanredne obrambene mehanizme: snažnu ljekovitu moć i jake aktivne sastojke. Uz to, niska razina industrijskog zagađenja dodatno utječe na odličnu kvalitetu i visoke biološke vrijednosti biljaka od kojih se rade sastojci za ovu kozmetiku.

alp

Kako kreirati svoju kozmetiku?
Većina ljudi nije upoznata sa sastojcima koji su dobri ili loši za njihovu kožu. Iz tog razloga AlpStories nudi stručno savjetovanje na prodajnom mjestu u Arena Centru uz preporuke stručnjaka koji će vam predložiti neke od već gotovih proizvoda ili vam sugerirati koje sastojke vaša koža treba za personalizirani proizvod. Besplatnim skeniranjem lica dobit ćete najbolji uvid u stanje vaše kože te na taj način odabrati prikladne sastojke za sebe.

Ono što AlpStories čini drugačijim i inovativnim je tehnologija kreiranja kozmetike. Robot najnovije generacije renomirane tvrtke Yaskawa priprema kozmetiku uz najviše higijenske standarde te uz garanciju očuvanja svih pozitivnih svojstva prirodnih sastojaka. Yaskawa, kojeg su kupci nazvali Baltazar, aludirajući na slavni lik profesora, vam neće dozvoliti napraviti miks koji bi odstupao od zakonski dozvoljenih količina pojedinih sastojaka, tako da je izrada personaliziranog proizvoda potpuno sigurna za vašu kožu i zdravlje. Baltazar će za vas kreirati cijeli niz proizvoda, od mlijeka za tijelo, ulja, gelova za tuširanje, tekućih sapuna, ulja za masažu, soli za kupku ili ulja za njegu kose i lica. Iz AlpStories najavljuju kako će se ovoj listi proizvoda pridodati i personalizirana krema za lice.

alp

Pored samog proizvoda možete dizajnirati i vlastitu etiketu te tako osmisliti svoj brend, što se pokazalo idealnim rješenjem za situacije kad tražite poseban poklon za nekoga. Svoj personalizirani proizvod možete izmiksati i naručiti online na www.alpstories.hr te će vam isti biti dostavljen na odabranu adresu.

Pored personaliziranih proizvoda, AlpStories nudi širok spektar gotovih proizvoda za sve tipove kože. Kupci mogu birati između blagih tonika za čišćenje lica, nekoliko vrsta ulja za masažu, njegu lica i kose, gelova za tuširanje, soli za kupku, šampona, regeneratora, krema za ruke, tekućih sapuna, eteričnih ulja i proizvoda za anticelulitnu njegu.

alp

Kako biste iskusili sve blagodati AlpStories kozmetike iz prve ruke, Büro 24/7 vam daruje vaučer uz kojeg možete besplatno testirati bilo koji gel za tuširanje. Vaučer možete preuzeti ovdje te naručiti svoj gel za tuširanje online na stranici www.alpstories.hr

U našoj galeriji pogledajte neke od proizvoda koje smo izdvojili iz bogate AlpStories ponude:

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više