Search

Büro 24/7 u zagrebačkom beauty carstvu kuće Chanel

Büro 24/7 u zagrebačkom beauty carstvu kuće Chanel

Upoznajte ekskluzivnu uslugu dostupnu u srcu grada

BURO.


Image: Foto: Jelena Balić

Mirela Forić Srna i Iva Balaban u jedinstvenom Chanel iskustvu

Vrhunska usluga koja uključuje osoban pristup svakom klijentu oduševila je Mirelu Forić Srnu i Ivu Balaban, osnivačice hrvatske verzije Büro 24/7 koncepta, koje su iskušale ekskluzivan tretman u rukama Chanel stručnjaka.

Ako ste u potrazi za iskustvom koje će vas opustiti, naučiti nešto novo, zadovoljiti vaše potrebe za ljepotom, svakako prošećite do novootvorenog ekskluzivnog Chanel Fragrance & Beauty Concepta koji je nedavno otvoren u Martimexu na Trgu bana Josipa Jelačića. U 50 elegantno uređenih kvadrata, smjestila se prava oaza ljepote u kojoj je sve podređeno vašoj ugodi.

Buro 24/7 x Chanel

Prvi korak k postizanju savršenog izgleda svake žene je ispravan odabir preparativne kozmetike koja je ključan faktor u održavanju prirodne ženske ljepote, ali i u korekturi svih sitnih nesavršenosti koje nastanu na koži tijekom godina. U Chanel Fragrance & Beauty Conceptu možete se obratiti Chanel ekspertu koji će vam pomoći u dijagnozi kože i odabiru odgovarajućeg proizvoda.

Buro 24/7 x Chanel

Ovog proljeća Chanel je predstavio liniju tzv. pametnih krema Le Lift. Zahvaljujući inovativnoj anti-age tehnologiji svaka krema se prilagođava potrebi kože i cilja točno onaj dio lica kojem je potrebno učvršćivanje. Le Lift linija je idealna za pripremnu fazu make-upa te je vizažist Saša Joković u prvoj fazi beauty looka koristio kombinaciju Chanel Hydramax + Active seruma kao podloge te Le Lift kreme.

Buro 24/7 x Chanel

Dnevni Chanel look Mirele Forić Srne kreiran je u laganim tonovima koji naglašavaju prirodnu ljepotu lica. Na lice je nanesen tekući puder Vitalumiere Aqua 20 i korektor Eclat Lumiere 20. Podloga je fiksirana uz pomoć pudera u prahu Poudre Universelle Libre br.20.  Prirodni luk obrva naglašen je s olovkom Crayon Sourcils - 30 Brun Naturel. Na obraze je nanesen Le Blush Creme de Chanel u nijansi Intonation, br. 69. Oči su osjenčane u toplim zemljanim tonovima i to uz pomoć Ombres Contraste Duo - Rose Majeur, br. 70, a na trepavice je naneseno nekoliko slojeva maskare Le Volume de Chanel 10 Noir. Završni touch dao je nježni ruž u roskastim tonovima Rouge Coco Shine - 56 Chance.

Buro 24/7 x Chanel

Druga solucija za dnevni make-up je decentno izvučena crta tušem na gornjem kapku, look koji je ponijela Iva Balaban. Na lice je nanesen tekući puder Vitalumiere Aqua 30 i korektor Eclat Lumiere 30. Make-up je fiksiran s puderom u prahu Poudre Universelle Libre br. 2o. Prirodan roskast ton na obrazima postignut je s rumenilom Le Blush Creme de Chanel, nijansa - Chamade 67.  Obrve su popunjene olovkom Crayon Sourcils - 30 Brun Naturel. Na gornjem kapku povučena je mačkasta linija tušem Ligne Graphique de Chanel - 10 Noir. Na trepavice je nanesena maskara Le Volume de Chanel, 10 - Noir. Kapci su uokvireni zlaćanim tonovima iz palete Ombres Contraste Duo Rose, Majeur - 70. Look je zaokružen s ružem Rouge Coco Shine, Boy - 54.

Buro 24/7 x Chanel

Nakon beauty osvježenja naše su dame odabrale modne dodatke i birane komade odjeće koji su samo za ovu prigodu stigli iz Chanel sjedišta u Parizu te ih ukomponirale u svoj styling.

Sljedeći korak k potpunom Chanel iskustvu je ulazak u svijet ekskluzivne linije parfema Les Exclusifs de Chanel. Olfaktivni bar koji je u suradnji s Chanel laboratorijem razvio Christopher Sheldrake sadrži čak 54 parfemske esencije iz kompletne parfemske ponude kuće.

Buro 24/7 x Chanel

Kroz čarobni svijet Chanel esencija djevojke je proveo parfemski stručnjak koji se potrudio saznati što vole i kakav je njihov ukus kada su parfemi u pitanju. Na osnovu kratkog upitnika i konzultacije otkriveni su njihovi favoriti. Mirela Forić Srna je otkrila da je njezin idealan miris No. 22, parfem nastao davne 1922. godine. Iva Balaban se pronašla u citrusnim notama Eau De Cologne koji je Mademoiselle Chanel predstavila 1929. godine.

Buro 24/7 x Chanel

Cilj Les Exclusifs de Chanel iskustva je da uz stručno savjetovanje otkrijete parfem koji je baš stvoren za vas. Svi vaši omiljeni mirisi, arome, mirisna sjećanja i želje, satkani su u parfemsku rapsodiju i upakirani u elegantnu Chanel bočicu.

Buro 24/7 x Chanel

Za savršen kraj dana Saša Joković je kreirao dva večernja make-up looka u kojima je naglasak stavljen na usne. Crveni ruž u svim svojim nijansama već godinama glasi kao klasik koji obožavaju dame diljem svijeta, a Chanel ponuda doista je impresivna.

Za večernji izlazak na gornjem kapku je povučena linija tušem Ligne Graphique de Chanel - 10 Noir. Oči su dodatno uokvirene s olovkom Le Crayon Khol - 62 Ambre, a na trepavice je naneseno nekoliko slojeva maskare Le Volum de Chanel - 10 Noir. Duboke zemljane nijanse na očima postignute su s paletom Lumieres Facettes - Guardille 537. Look je upotpunjen s ružem boje borovnice Rouge Allure Velvet - La Sensuelle 40.

Buro 24/7 x Chanel

Mirela Forić Srna se odlučila za klasični crveni ruž koji savršeno pristaje svakom tenu. Ovaj večernji look postignut je s kombinacijom olovke Le Crayon Khol - 62 Ambre koja je nanesena u unutarnji kut oka. Zemljani tonovi sa zlatnim odsjajem iz palete Lumieres Facettes 537 Guardille idealan su odabir za topli večernji make-up, uz neizostavan dodatak maskare Le Volume de Chanel - 10 Noir. Usne su ocrtane crvenom olovkom Le Crayon Levres - 57 Rouge Profond te namazane s predivnom nijansom crvene Rouge Allure - 99 Pirate.

Buro 24/7 x Chanel

Uz čašu šampanjca, savršen make-up i Chanelov ljubazni tim lako se osjećati poput prave dive. Kako je jednom izjavila sama Mademoiselle Chanel: "Djevojka treba biti otmjena i fantastična".

 

CHANEL, c/o Martimex

Trg Josipa Bana Jelačića 11

Radno vrijeme: ponedjeljak-petak od 09:00 do 20:00 sati, subotom od 09:00 do 15:00 sati

 

Photo: Jelena Balić

Make up: Saša Joković

Hair: Salon Teuta

Related articles

Buro 24/7 Selection

više