Search

Chanel ima najljepši božićni poklon koji možete kupiti i u Hrvatskoj

Chanel ima najljepši božićni poklon koji možete kupiti i u Hrvatskoj

Urednik: BURO.

U vrijeme darivanja uvijek možete računati na Chanel i njihove luksuzne poklone koji nam izmame osmijeh na lice. Ovih blagdana odlučili su nas obaviti u svoj najveći klasik od glave do pete. Naravno govorimo o kultnoj Petici koja se proteže kroz nekoliko chic proizvoda minimalističkog dizajna. Nositelj ove božićne kolekcije je naravno N5 Eau de Parfum u limitiranoj ediciji specijalno dizajnirane bočice koja će sigurno razveseliti kolekcionare.

Chanel ima najljepši božićni poklon koji možete kupiti i u Hrvatskoj (фото 1)

Gel za tuširanje ima finu kremastu teksturu koja čini kožu baršunastom a na tijelu ostavlja lagan i decentan miris. N°5 Body losion pruža trenutnu hidrataciji, a lagano se aplicira zahvaljujući Chanelovoj inovaciji „twist and slide“ čepu.

Chanel ima najljepši božićni poklon koji možete kupiti i u Hrvatskoj (фото 2)

Formula je obogaćena s aktivnim sastojcima iz jasmina i ruže, te ostavlja kožu nahranjenom i glatkom cijelih 8 sati. Luksuzna krema za tijelo dolazi u prekrasnom pakiranju vrijednom poklona nekoj dragoj osobi. Krema je izrazito bogate teksture, hidratizira kožu do 8 sati i na njoj ostavlja suptilan miris parfema. Kolekciju čine i dezodorans i mirisna maglica za kosu. Kolekciju možete pronaći na Chanelovim prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više