Search

Detoksikacija i mršavljenje u CappuccinoSPA salonu

Detoksikacija i mršavljenje u CappuccinoSPA salonu

Najbolja novogodišnja odluka

Urednik: BURO.


Image: PR

Dolaskom proljeća budi se, osobito kod žena, želja za vraćanjem u formu i stjecanjem kondicije

Promišljena kombinacija vrhunskih kozmetičkih tretmana u sinergiji s prirodom te aparatima visoke tehnologije prilagođena je svakome. Neinvazivni tretman otklanjanja masnih naslaga, te metode opuštanja poput saune i pilinga rezultirat će željenim učincima u kratkom roku. Novost u tretmanima za mršavljenje krije se pod nazivom ultrazvučna inverzna osmoza. Riječ je o neinvazivnom i u potpunosti bezbolnom tretmanu koji na brz i jednostavan način rješava nakupljene masne naslage, dok limfna drenaža potiče odstranjivanje metaboličkog otpada koji se povećava nakon djelovanja ultrazvučne inverzne osmoze.

LGG Spa

U tretmanima oblikovanja tijela i zatezanja viška kože idealni su LPG tretmani, s pomoću kojih se oblikuju samo oni dijelovi tijela koje želite promijeniti. Za borbu protiv tvrdokornog celulita tu je Genesculpt anticelulitni tretman koji pruža dugotrajan redukcijski efekt, odnosno sprečava 'jo-jo' efekt. U borbi naravno pomažu i anticelulitne masaže koje su vrlo učinkovite u smislu eliminacije celulita, kao i anticelulitni oblozi koji uz aktivne sastojke zelene kave uklanjaju toksine, "prže" masne stanice te koži vraćaju glatkost i čvrstinu.

LGG Spa

Novu dimenziju wellness života pruža infracrvena sauna u kojoj su količina znojenja i intenzitet tri puta veći nego u finskoj sauni. Toplina IC saune relaksira i opušta tijelo, reducira stres, jača imunološki sustav, blagotvorna je za detoksikaciju i pročišćavanje kože, te otklanja napetosti u mišićima. Bolove u mišićima možete izbrisati i pjenušavim oblozima od bakra za vraćanje tonusa kože, koji je poznat po svojim ljekovitim svojstvima. Što su vam još pripremili u programu detoksikacije, mršavljenja i oblikovanja tijela saznajte u samom CappuccinoSPA salonu.

Potražite više na: www.spa.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više