Search

Dijeta koja je pomogla Beyonce da zablista na Met Gali

Dijeta koja je pomogla Beyonce da zablista na Met Gali

22 dana veganskog režima prehrane

A.P.


Image: Getty/Guliver,
Instagram

Kad se u ponedjeljak navečer pojavila na crvenom tepihu Met Gale Beyonce je bez teksta ostavila sve prisutne u "goloj" haljini Riccarda Tiscija

Kreacija koja otkriva svaki pedalj tijela i sve njegove nesavršenosti slavnoj je pjevačici pristajala kao salivena. Iako je poznato da Beyonce ima strog režim koji uključuje naporne treninge, pjevačica je svoju liniju dovela do savršenstva zahvaljujući knjizi o kojoj nakon Met Gale ponovno bruje svjetski mediji. Knjiga nazvana "22 – Day Revolution" djelo je Marca Borgea, fiziologa za kojeg Jay-Z tvrdi da je najbolji trener na svijetu.

yoncce

Dijeta se bazira na veganskom principu prehrane te su u 22 dana, koliko traje process čišćenja organizma, strogo zabranjeni meso, jaja, mliječni proizvodi, alkohol i sva prerađena hrana. Jelovnik se bazira na povrću i zdravim žitaricama. Marco svojim čitateljima sugerira tri obroka dnevno te dnevni unos u postotcima od 80% ugljikohidrata, 10% masnoća i 10% proteina. Trideset minuta tjelovježbe dnevno također je ključno ako želite izgubiti neželjene kilograme.

Američki doktori ovaj su plan dočekali s odobravanjem te ga proglasili jednom od zdravijih dijeta na tržištu s ciljem čišćenja organizma od štetnih tvari i sastojaka koje često ili svakodnevno unosimo u organizam. Beyonce je toliko oduševljena ovim režimom prehrane da je pokrenula i vlastitu uslugu dostave hrane za vegane nazvanu "22 Days Nutrition".

Knjigu možete pronaći na web stranici: www.marcoborges.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više