Traži

Dodaci prehrani najbolji su saveznici zdravlja

Dodaci prehrani najbolji su saveznici zdravlja

Kad tijelo traži više, tu je Bestvite!

Urednik: A.P.


Fotografija: PR

Svjetski nutricionistički trendovi ukazuju na sve veću potrošnju dodataka prehrani koji nadoknađuju brojne vitamine, minerale i enzime koji su potrebni organizmu

Vodeći se ovom mišlju nastao je i američki brend dodataka prehrani Bestvite iza kojeg stoje stručnjaci s 20 godina iskustva u nutricionizmu. Svi Bestvite suplementi proizvedeni su u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i s misijom da potrošačima ponude dodanu vrijednost i vrhunsku kvalitetu.
S činjenicom da su dodaci prehrani u današnje vrijeme dobar saveznik u prevenciji raznih tegoba složila se i mag. nutricionizma Ivona Dragičević.  "Zbog vanjskih čimbenika kao što su stres, neuravnotežena prehrana i neuredne životne navike organizam pokazuje znakove otpora. Važno je osluškivati vlastiti organizam i na vrijeme prepoznati svojevrsnu pobunu te suplementacijom tijelu nadoknaditi sve ono što ne dobiva redovnim putem kroz prehranu."
Bestvite na hrvatskom tržištu nudi selekciju od šest proizvoda – SAMe, Ekstrakt sjemenki grožđa, Bromelain/Kvercetin, Glukozamin/Kondroitin/MSM, Zelena kava i Super omega-3.

same

 

SAMe je jedinstven proizvod na tržištu, ujedno i naziv molekule koja se prirodno nalazi u tijelu čovjeka. Brojna provedena svjetska istraživanja govore o njegovim pozitivnim utjecajima na smanjenje anksioznosti, lošeg raspoloženja, kroničnog umora te na poboljšanje koncentracije. Riječ je upravo o onim boljkama koje su postale svakodnevica zbog velike količine stresa s kojom se suvremeni ljudi susreću.

bestvit

Omiljeni proizvod pripadnica nježnijeg spola, a i mnogih poznatih holivudskih zvijezda je ekstrakt sjemenki grožđa koji ima snažno antioksidativno djelovanje te doprinosi usporavanju starenja kože, kao i jačanju imuniteta te kardiovaskularnom zdravlju, dostupan je u asortimanu Bestvitea.

Kad tijelo traži više, dobro je posegnuti za dodacima prehrani koji će nadoknaditi sve ono što tijelo ne dobiva kroz redovitu prehranu.

Više informacija saznajte na www.bestvite.hr

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor