Search

Doznali smo sve o najmoćnijoj kremi za područje oko očiju o kojoj svi pričaju

Doznali smo sve o najmoćnijoj kremi za područje oko očiju o kojoj svi pričaju

La Prairie Skin Caviar Eye Lift

Tekst: BURO.


Image: PR

Mnoge će se žene, neovisno o tipu kože i učestalosti korištenja raznih kozmetičkih preparata složiti u jednom - za doista će kvalitetnu kremu za područje oko očiju bez problema izdvojiti i veću količinu novca, bitno je jedino da rezultat ne izostane. Iako na mnogim hidratantnim kremama i serumima stoji da, među ostalim, djeluju i u području borbe protiv prvih znakova starenja, činjenica je da se njihovo djelovanje teško može mjeriti s onim koje pruža kvalitetna krema za područje oko očiju.

Pogledate li beauty rutinu vodećih blogerica ili modela, vidjet ćete da je takva krema neizostavni sastojak njihove kozmetičke torbice. Ako vi spadate u one koji još uvijek nisu pronašli kremu koja im odgovara, evo što trebate znati. Za početak, morate odrediti što želite postići s kremom. Na tržištu ćete pronaći one koje djeluju na bore, tamne krugove, smanjenje podočnjaka ili pak kombinaciju. One obično dolaze u manjim pakiranjima i koštaju više od drugih krema, ali kao što smo već spomenuli, većini je bitno da djeluju. Za slučaj da ste još uvijek u potrazi za vašom savršenom kremom za područje oko očiju ili možda tek krećete istraživati to područje danas smo vam odlučili predstaviti jednu provjerenu opciju s kojom nećete pogriješiti.

Doznali smo sve o najmoćnijoj kremi za područje oko očiju o kojoj svi pričaju (фото 1)

La Prairie predstavlja Skin Caviar Eye Lift, prvi serum za otvaranje očiju za cijelo područje oko očiju, uključujući i obrve - nježan, ali učinkovit odgovor na podizanje i učvršćivanje očiju. Skin Caviar Eye Lift moćna je kombinacija dviju formula obogaćenih Caviar Premier ekstraktom i La Prairie ekskluzivnim cellular kompleksom,  koji koristi najsuvremenija biotehnološka istraživanja kako bi vratili novi život i energiju u same stanice u kojima se ljepota rađa.

Rezultati su, slažu se oni koji su ga probali, bez presedana. Koristeći inovativne algoritme posebno razvijene za proučavanje podataka Skin Caviar Eye Lift, znanstvenici iz La Prairie otkrili su da se redovitom uporabom s vremenom "otvaraju" oči, a obrisi obrva (i očiju!) postaju redefeinirani.

Doznali smo sve o najmoćnijoj kremi za područje oko očiju o kojoj svi pričaju (фото 2)

Gornji kapak izgleda zategnuto, dok su duboke bore oko očiju vidno smanjene. Donji kapak izgleda glatko, a vrećice ispod oka i natečenost doista smanjeni. Svakodnevnom uporabom postiže se da se čitavo područje oko očiju podiže i učvršćuje. Pogled se podiže, oživljava, redefinira - ponovno se budite s novim izgledom, s novom perspektivom.

Inovativni dizajn

Inovacija koja definira Skin Caviar Eye Lift nije ograničena samo na njegovu vrhunsku formulu. Inspiriran dizajnom bočica Skin Caviar Liquid Lift i njegovim vidljivim zrncima kavijara, ovaj najnoviji tretman za područje oko očiju je omaž potenciji i zadovoljstvu koje pružaju La Prairie ikonske zlatne perle kavijara.

Doznali smo sve o najmoćnijoj kremi za područje oko očiju o kojoj svi pričaju (фото 3)

Pritiskom na aktivirajuću pumpu, dvije formule; jedna u kapsuli zrnca, drugi u inovativnoj turmalinsko-ružičastoj gel-kremi emulziji, svaka smještena u zasebnim komorama kako bi održali svoju čistoću, sastavljeni su u mehanizmu patenta koji ih svježe kombinira sa svakom uporabom. Rezultat je izvrsno teksturiran serum koji se topi u koži s osvježavajućim dodirom i trenutkom napetosti. Skin Caviar Eye Lift objedinjuje hrabru znanost, vrhunsku tehnologiju i prepuštanje kavijaru u jednoj uzvišenoj beauty kreaciji.

Ritual za oči

Skin Caviar područje oko očiju započinje savršeno čistom kožom. Nekoliko kapi Essence of Skin Caviar Eye Complex pomaže umiriti i pripremiti područje oko očiju za postupke koji slijede. Nježno pritiskanje pumpice Skin Caviar Eye Lift aktivira mehanizam miješanja i oslobađa jednu dozu. Počevši od unutarnjeg kuta oka, svilenkasta formula se utapkava duž nabora vjeđe prema vanjskom kutu.

Doznali smo sve o najmoćnijoj kremi za područje oko očiju o kojoj svi pričaju (фото 4)

Dok se utapkavanje nastavlja po konturama oka, nastaje ugodan osjećaj liftinga koji prati vaš jutarnji ili večernji ritual njege kože. U svakom slučaju, riječ je o proizvodu koji se već samo zbog reputacije apsolutno isplati probati - i jako mu se veselimo!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više