Search

Dvije najmodernije tehnike bojenja kose koje možete pronaći u Zagrebu

Dvije najmodernije tehnike bojenja kose koje možete pronaći u Zagrebu

Tri Ružina salona proslavila su se prirodnom njegom kose i vrhunskom primjenom najpopularnijih tehnika bojenja, famoznog contouringa i ecliptinga

Urednik: A.P.


Image: Ruža Press

S više od milijun izvedenih koloracija i tisućama zadovoljnih klijentica Ružini saloni iznova dokazuju da su najveći stručnjaci na području koloracije. Ako želite doznati koja bi vam boja najbolje pristajala i kako izgleda savršeno izvedeno bojenje nekom od najpopularnijih tehnika prirodnim i hi-tech bojama, posjetite Ruža Institut Kérastase u Vlaškoj, Ruža Essentials u Gundulićevoj ili Ruža Pure Aveda u Dežmanovoj.

ruža saloni

Counturing kose za "preoblikovanje" lica

Jennifer Lopez
Više od 40 godina Ruža Institut Kérastase kultni je hram ljepote i jedini salon u regiji koji već 18 godina nosi ime Kérastase institut. Kao dokazani trendseteri na području frizerskih inovacija, Ružini stručnjaci razvili su tehniku Ruža Color Contouring kojom se vizualno "preoblikuje" lice, a sjenčanjem pramenova kreira se prirodan izgled frizure blistavih odsjaja. Recimo, smeđa ili bakrena kosa sjenča se tehnikom ton-na-ton kako bi se i do tri tona svjetlijim prijelazima postigao omekšan izgled pramenova. Hi-tech tehnika Ruža Color Contouring proslavila se plavim nijansama bez crvenih odsjaja te luksuznim smeđim, crvenim i bakrenim koloracijama.

Eclipting tehnika s najprirodnijim koloracijama

Doutzen Kroes

U salonima Ruža Essentials i Ruža Pure Aveda možete očekivati vrhunsku koloraciju popularnom tehnikom eclipting, kojom se posvjetljuju pramenovi kako bi se suptilno naglasile crte lica. Kako nije svejedno kakvim bojama tretirate kosu, razvijena je tehnika Ruža Pure Aveda Eclipting koja koristi najprirodnije koloracije na tržištu. To su boje američkog brenda organske kozmetike Aveda koje sadrže čak 97% prirodnih sastojaka. Bazu im čine ulja koja se miješaju s prirodnim pigmentima i nanose pomoću amonijaka. Neka vas ne zbuni spominjanje amonijaka u kontekstu prirodnih koloracija. Alergijske reakcije ne izaziva amonijak, koji i tako ispari nakon nekoliko minuta, nego pigmenti iz boje koji mogu biti agresivni. Avedine boje ne izazivaju alergije, nego tijekom bojenja dubinski hrane kosu. Za razliku od klasičnih, boje na bazi prirodnih pigmenata nisu štetne pa se preporučuju trudnicama, majkama i svim koji se brinu o svojoj ljepoti i zdravlju.

Ruza

Ako niste sigurni koja je tehnika najbolja za vas, predlažemo da probate inovativan tretman Ruža Koloskopije pomoću koje će Ružini stručnjaci znati koji je odabir najbolji za vas. Prije svakog tretmana klijenticama prethodi dijagnostika stanja vlasi i vlasišta sofisticiranom mikrokamerom radi kreiranja idealnog protokola njegujućih vlasi. Šišanjem toplinskim škarama zaključavaju se folikuli i sprječava pucanje vlasi, a rezultat tretmana produljujete njegom odgovarajućim proizvodima koje će vam po stanju vaše kose preporučiti Ružini stručnjaci.

ruža

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više