Search

Ekskluzivna kolekcija Chanel Factory 5 stiže u Rovinj

Tekst: BURO.


U Hrvatsku nam uskoro stiže jedna od najuzbudljivijih beauty kolekcija kuće Chanel dosad. O čemu se radi? U čast 100 godina parfema Chanel No 5. napravljena je nova kolekcija kao oda vječnom mirisu koji je simbol ove kuće jednako kao i 2.55 torbica i jaknica od tvida. Kolekcija se sastoji od 17 limitiranih proizvoda koji su inspirirani stvarima koje svakodnevno koristimo, a koje su sve odreda u znaku moćne Petice.

Ekskluzivna kolekcija Chanel Factory 5 stiže u Rovinj (фото 1)
Ekskluzivna kolekcija Chanel Factory 5 stiže u Rovinj (фото 2)
Ekskluzivna kolekcija Chanel Factory 5 stiže u Rovinj (фото 3)

 

Kolekcija je dizajnom povratak u prošlost i svojevrsni hommage pop artu s pakiranjima u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Tablete za kupanje su upakirane u limenu kanticu, isto kao i gel za tuširanje koji dolazi u malim kapsulama. Losion za tijelo izgleda kao old school tekući sapun, ulje za tijelo je u limenoj kutijici koja izgleda kao one u kojima se čuva ulje za automobile, a krema za tijelo je u tubi koja izgleda gotovo ljekarnički. S ovim konceptom se Chanel vraća u prošlost kada je Gabrielle Chanel odlučila da će prva bočica parfema No 5. biti obična prozirna bočica iz laboratorija koja je kasnije postala ikonički primjerak prepoznat u cijelom svijetu.

 

Ekskluzivna kolekcija Chanel Factory 5 stiže u Rovinj (фото 4)
Ekskluzivna kolekcija Chanel Factory 5 stiže u Rovinj (фото 5)

 

Ovdje sigurno govorimo o kolekcionarskoj kolekciji koju će poželjeti svaka istinska obožavateljica brenda. Ekskluzivno u cijeloj regiji Chanel Factory 5 će biti predstavljen u Rovinju ispred hotela Grand Park Rovinj u obliku pop up storea u kojem ćete moći razgledati i kupiti proizvode. Ovo je jedinstvena prilika s obzirom na to da ih neće biti nigdje drugdje u regiji te ako želite postati ponosnom vlasnicom nekog proizvoda ili kupiti nekome poseban poklon, od 8.srpnja se možete uputiti u Rovinj.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više