Search

Gdje u Zagrebu posvijetliti kosu da izgleda kao prirodna?

Gdje u Zagrebu posvijetliti kosu da izgleda kao prirodna?

Büro 24/7 vodič po zagrebačkim salonima


Image: Promo / Instagram

Svijetli pramenovi u kosi baš nikada ne izlaze iz mode, a mnoge žene se za njih odlučuju upravo pred ljeto. Istražili smo gdje posvijetliti kosu koja će izgledati baš kao da ju je okupalo sunce

Proljeće je pravo vrijeme za promjene i mnoge žene se upravo u to vrijeme odlučuju promijeniti boju kose. Najčešće je to posvjetljivanje kose koje se danas može izvesti na mnogo načina. Postoji mnogo novih tehnika za bojenje i posvjetljivanje kose s ciljem da izgleda što prirodnije. Blond pramenovi uvijek su u trendu jer s njima možete postići efekt kao da vam je sunce posvijetlilo kosu i djeluju jako prirodno ako su dobro uklopljeni u vašu prirodnu i tamniju kosu. Nema ljepšeg od zdrave kose koja izgleda kao da je netom okupana suncem, a mi smo istražili ponudu u zagrebačkim frizerskim salonima i provjerili što nude. 

Ruža Pure Aveda, Dežmanova ulica 5 

Salon Ruža Pure Aveda u Dežmanovoj 5 se nalazi već gotovo dvije godine, a osmišljen je kao prvi inovativni organski koncept lifestyle salona u Hrvatskoj. Fokusiran je na zdravu kosu i vlasište te lijepu frizuru, ali i općenito dobru formu i dobar osjećaj tijela i duha. Stručni tim koji je okupljen svakom klijentu pristupa individualno te boravak ondje postaje ugodno iskustvo. Prateći i namećući nove trendove, ovo mjesto je nezaobilazna adresa mnogih stanovnica Zagreba koje su u potrazi za najboljom njegom i izgledom kose. Salon je otvorila vlasnica poznatog salona Ruža Institut Kerastase koja već dugi niz godina uspješno brine za kosu mnogih Hrvatica. 

https://www.instagram.com/ruzapureaveda/

Salon Teuta, Ulica Ivana Tkalčića 77

Jedan od poznatijih zagrebačkih frizerskih salona sigurno je i salon Teuta koji je otvoren 2009. godine, a danas je omiljena adresa mnogih poznatih Hrvatica poput Tanje Dragović, Nine Badrić, Ljupke Gojić Mikić i drugih. Vlasnica i stilistica kose Teuta Mesaroš sa svojim timom uvijek ima rješenje za sve želje svojih klijentica koje s osmijehom i lijepom kosom napuštaju salon.  

Salon Teuta

Perman Koncept, Trg Ante Starčevića 3 

Perman Koncept čiji je vlasnik dugogodišnji frizer, stilist i edukator Davor Perman idealna je adresa za promjenu imidža i bojenje kose. Vrhunsko educirani tim uvijek je na raspolaganju za razmatranje svih ideja klijenata s ciljem obostranog zadovoljstva. Jedinstveno iskustvo, ugoda i savršeno profesionalna usluga najbolje opisuju ovo mjesto gdje "kosa iz časopisa" postaje stvarnost. 

Perman Koncept

Salon Glamour, Medvedgradska 39 

Kreativnost, inovativnost i vrhunska usluga ključ su formule uspjeha zbog koje je Glamour već više od dva desetljeća najprestižniji i najpopularniji frizerski salon u Zagrebu. U minimalistički elegantnom interijeru salona u Medvedgradskoj ulici u centru Zagreba možete uživati u najnovijim tehnikama šišanja, bojanja i stylinga frizura, kao i u najluksuznijim tretmanima za njegu i zdravlje svih tipova kose. 

Salon Glamour

Studio Evelin, Nova Ves 72 

Također jedan od kultnih zagrebačkih frizerskih salona koji se nalazi u centru grada. Od otvaranja salona glavna ideja ovog studija bila je da se tamo osjećate kao u svojem dnevnom boravku dok brigu o vašoj kosi preuzimaju stručnjaci. Vlasnica Evelin Benković okupila je stručni tim frizera, stilista i kolorista kako bi u najkraćem roku vašu kosu doveli do savršenstva. Već godinama uspješno surađuju s vodećim modnim magazinima u Hrvatskoj, filmovima, televiziji i mnogobrojnim osobama modne i javne scene. 

Studio Evelin

Salon Renata, Ulica Baruna Trenka 7

Salon je smješten u centru Zagreba, a karakterizira ga dugogodišnja tradicija, vrhunska kvaliteta i briga za svakog klijenta. Svoju dugogodišnju adresu u Frankopanskoj 17 u siječnju su zamijenili onom u Ulici Baruna Trenka, ali je stručni tim ostao isti. Godine iskustva i prakse ovom mjestu su osigurale imidž jednog od popularnijih salona u Zagrebu. 

Salon Renata

GT Salon, Maksimirska 109 

GT Beauty osnovan je 2002. godine kao frizerski salon za žene i muškarce na adresi V. Poljanice 6, a s vremenom zbog razvoja poslovanja seli na dodatnu lokaciju, u Maksimirsku 109. Tijekom godina tim je konstantno radio na proširenju ponude i unaprjeđenju kvalitete pa su danas profilirani kao GT Beauty studio za oblikovanje i njegu kose. Mnoge poznate dame i muškarci upravo ovo mjesto biraju za svoju kosu, što je samo potvrda predanog rada i usavršavanja. 

GT Salon

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više