Search

Get her glow: Rosie Huntington-Whiteley je izbacila svoju prvu liniju kozmetike i šminke

Get her glow: Rosie Huntington-Whiteley je izbacila svoju prvu liniju kozmetike i šminke

Tekst: BURO.


Postoji li netko tko ne želi glow Rosie Huntington-Whiteley? Jedna od najljepših žena na svijetu ovog petka lansira svoj beauty brend i želimo doslovno sve iz njene “Rose Inc” linije. Ona se sastoji od kozmetike i šminke i bit će dostupna za kupovinu samo u Space NK-u u Velikoj Britaniji. Barem za sada, nadamo se.

Iako je svijetu uglavnom poznata kao Viktorijin anđeo, plivala je i u glumačkim vodama, a sada će se okušati i kao poduzetnica. Ako je suditi po njenim dosadašnjim uspjesima, i u ovom novom pothvatu predviđamo sjajne rezultate.

Rosie je na građenju svog brenda radila pune dvije godine, s ciljem da napravi proizvode koji mogu garantirati svjež i zdrav izgled kože. Ako je suditi po njenoj blistavoj koži, ništa manje ne očekujemo ni od njene linije.

Proizvodi se nanose u svega nekoliko sekundi i cijela ideja leži u tome da budu praktični. Ona inzistira na prirodnim sastojcima i istom takvom krajnjem rezultatu, dakle prirodnom izgledu. U liniji se nalazi sve što vam vjerojatno na prvu pada na pamet kada je riječ o šminki i kozmetici - od podloge do seruma obogaćenog vitaminom C. Ono što se posebno ističe je ekološka nota koja se proteže od sastojaka pa sve do pakiranja. Tu nije kraj lijepih vijesti.

Ona i njen zaručnik, Jason Statham, očekuju drugo dijete. Serijom fotografija u ogledalu poznata manekenka pokazala je trbuh i opisom "Taaa daahhh" otkrila još jedno veliko iznenađenje!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više