Search

Hit anti-age tretman u samo sat vremena učvršćuje i pomlađuje kožu tijela

Hit anti-age tretman u samo sat vremena učvršćuje i pomlađuje kožu tijela

Daria Lorenci i Jasminka Herceg otkrivaju tajnu mladolikog izgleda

Urednik: A.P.


Image: PR

Stiglo je proljeće, temperature su sve više, a odjeće sve manje. Nakon zimskog sna, svakodnevnog stresa i užurbanog tempa koji ostavljaju tragove na našem duhu i tijelu koža traži revitalizaciju, njegu i zaštitu kako bismo se osjećali ugodno u vlastitoj koži izlažući se pogledima i zrakama sunca

Poznata hrvatska glumica Daria Lorenci odabrala je povratiti sjaj i čvrstoću svojoj koži D-age tretmanom u poznatom zagrebačkom Bliss studiju za njegu lica i tijela. D-Age linija proizvoda namijenjena je borbi protiv različitih nepovoljnih rezultata biološkog starenja, opuštanja tkiva, djelovanja slobodnih radikala i atmosferskih zagađivača, a izuzetno uspješno neutralizira nastajanje strija i koži vraća elastičnost.

Bliss

Mješavina aktivnih sastojaka tamanu ulja, oraha i gorke naranče stimulira sintezu kolagena i štiti kožu od štetnih djelovanja iz našeg okoliša. D-age tretman ima dvostruku svrhu, pomlađuje i štiti tijelo od atmosferskih utjecaja temeljem odabranih vrhunskih proizvoda i stručnosti terapeuta, a aktivni sastojci u samo 60 minuta pružaju koži čvrstoću i kompaktnost tkiva, sprečavajući nastajanje novih strija.

lorenci

"S D-age tretmanom u Blissu dobijem sve, i njegu i preventivu i zaštitu kože. Koža mi je vidljivo čvršća i sjajnija i, jako važno, zaštićena od utjecaja sunca i vjetra. Ovaj tretman izuzetno brzo i učinkovito djeluje na kožu i pruža joj sve što je potrebno. U samo sat vremena ljepši ste, mlađi i zdraviji", naglašava zadovoljna Daria Lorenci.

Uz pomoć učinkovitih tretmana u Blissu možemo otići i korak dalje te dočekati ljeto zdraviji i ljepši nego ikad, uz niz anticelulitnih tretmana koji zajedno s D-age tretmanom daju brze i vidljive rezultate. Uz revitalizaciju i zaštitu kože specijaliziranim visoko učinkovitim tretmanima moguće je riješiti najčešće tvrdokornu i neprivlačnu "narančinu koru". Body Strategist + Cellulite Remodeller anticelulitni tretman minimalizira "narančinu koru" već od prvog korištenja, adipozne nakupine se smanjuju, tijelo se remodelira, koža tonira i zaglađuje, a sve zahvaljujući zajedničkom djelovanju derivata biljnog i morskog porijekla te inovativnim tehnologijama. Ovaj snažni jednosatni tretman ne preporučuje se osobama s osjetljivim kapilarama, osobama koje imaju problema sa štitnjačom i trudnicama.

blis

Ipak, i za one s osjetljivom kožom i sklonosti kapilarama postoji rješenje u Blissu, intenzivan celulitni tretman Body Strategist + Refiner. Ovaj tretman pruža oksigenaciju i remineralizaciju, djelujući drenažno i lipolitički kako bi smanjio edematozni celulit i promijenio izgled kože koja izgleda poput narančine kore. Idealan je za osjetljivu kožu, a koža je nakon tretmana tonirana i kompaktna, celulit vidljivo reduciran, a konture tijela redefinirane. Mogućnosti u Blissu su brojne, a na vama je da odaberete onu koja najbolje odgovara vašim željama i potrebama.

Potražite više informacija na: www.bliss.hr

Related articles

Buro 24/7 Selection

više