Search

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate

Carita Slimming i Firming


Image: John Pavlish / Promo

Iako svoju formu redovito održavam sportskim aktivnostima i dugim šetnjama, nisam mogla odoljeti, a da svoje tijelo ne dovedem do savršenstva kombinirajući Carita tretmane za mršavljenje i oblikovanje

Iako kod mene vrijedi ona da se želim osjećati i izgledati fit tijekom cijele godine, a ne samo u sezoni kupaćih kostima, ovog ljeta sam se našla u dilemi koju sam riješila u Bliss Institutu. U uredu sjedim 8 sati dnevno, unatrag dvije godine promijenila sam svoje životne navike, a stisle su i 30-te, tijelo se počelo mijenjati, tonus kože se počeo opuštati te su se nastanile neke sitne, ali vidljive promjene. Odlučila sam se "popeglati" do kraja, a Carita tretmani su mi se učinili najbolji za moj pothvat. 

O čemu se točno radi? 

CARITA L.E.D. Slimming i Firming tretmani s inovativnim koncentratima te Cinetic Lift Expert L.E.D. ultrazvučnom i Metalic Gloves aplikacijom pokazuju izvanredne rezultate u redukciji masnih stanica i učvršćivanju kritičnih zona na našem tijelu. Metalic Gloves, čudesne rukavice pomoću kojih aktiviramo i radimo korekciju putem galvanske struje pomoći će svim proizvodima da se brzo i potpuno apsorbiraju u kožu i korigiraju nepravilnosti unutar stanica. Upravo ova aplikacija osigurat će dugotrajan rezultat. Djeluju kao korektivni tretman tako da poboljšavaju apsorpciju proizvoda koje terapeut nanosi na kožu, te kao stimulacija - poboljšavaju mikrocirkulaciju, stimuliraju mišićno tkivo, djeluju na konture, poboljšavaju tonus kože te očvršćavaju tkivo. 

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate (фото 1)

Ovdje se konkretno radi o dva tretmana koji se mogu međusobno kombinirati ovisno o formi i stanju tijela klijenata. Slimming tretman je namijenjen za sve koji traže vidljive rezultate vezane uz kvalitetu i teksturu kože, za sve koji traže ciljane rezultate i personalizirane tretmane, te za sve koji traže dugotrajne rezultate. Djeluje direktno na različite vrste celulita kako bi poboljšao kvalitetu i teksturu kože. U ovom tretmanu je naglasak na ekspertizi Carita stručnjaka u kombinaciji s efikasnim djelovanjem high tech uređaja, Cinetic Lift Experta, te naravno, vrhunskim koncentratima. Ovaj personalizirani tretman precizno djeluje na kritična područja, bilo da je riječ o bedrima, bokovima, stražnjici, trbuhu ili nadlakticama i poboljšava vitkost i tonus kože. 

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate (фото 2)

Program započinje dijagnozom i mjerenjem, a kroz preporučenih šest do jedanaest tretmana kombinira se ultrazvučna masaža za razbijanje masnih stanica, luminoterapija crvenim ili žutim L.E.D. svjetlom za poboljšanje teksture kože i osnaživanje dermalne strukture te mikro impulsi koji potiču ulazak aktivnih sastojaka u kožu i stimuliraju elastična vlakna za učvršćivanje kontura tijela. Ovaj program primjenjuje se direktno na problematična područja i opuštenu kožu te vidljivo poboljšava kvalitetu i teksturu kože, reducira obujam, razgrađuje celulit i preoblikuje naše tijelo.

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate (фото 3)

Jedinstveni Slimming koncentrati se nanose na kritična područja dok L.E.D. svjetlo i Metallic Gloves osiguravaju duboko prodiranje sastojaka u kožu, te razbijanje celulita, kao i snažnu proizvodnju kolagena koji je zaslužan za čvrstoću tkiva. Metallic Gloves dizajnirane su upravo za osiguravanje maksimalne ugode i preciznosti tijekom masaže, na način da strujne impulse provode kroz kožu bez osjećaja neugode ili boli, a dvije vrste LED svjetla koriste se pojedinačno ili zajedno za maksimalan efekt.

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate (фото 4)

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate (фото 5)

Sam tretman je potpuno bezbolan,  traje oko 30 minuta, a rezultati su dugotrajni. Iako se može odraditi i samo jedan tretman kao što sam za početak isprobala i ja, Carita preporučuje 6-11 tretmana za vrhunske rezultate. Ako ste u potrazi za savršenim tretmanom koji će vam na brzinu dati rezultate onda je Bliss Institut pravo mjesto za to. 

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više