Traži

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate

Isprobala sam tretman za tijelo koji već nakon prvog puta daje zavidne rezultate

Carita Slimming i Firming


Fotografija: John Pavlish / Promo

Iako svoju formu redovito održavam sportskim aktivnostima i dugim šetnjama, nisam mogla odoljeti, a da svoje tijelo ne dovedem do savršenstva kombinirajući Carita tretmane za mršavljenje i oblikovanje

Iako kod mene vrijedi ona da se želim osjećati i izgledati fit tijekom cijele godine, a ne samo u sezoni kupaćih kostima, ovog ljeta sam se našla u dilemi koju sam riješila u Bliss Institutu. U uredu sjedim 8 sati dnevno, unatrag dvije godine promijenila sam svoje životne navike, a stisle su i 30-te, tijelo se počelo mijenjati, tonus kože se počeo opuštati te su se nastanile neke sitne, ali vidljive promjene. Odlučila sam se "popeglati" do kraja, a Carita tretmani su mi se učinili najbolji za moj pothvat. 

O čemu se točno radi? 

CARITA L.E.D. Slimming i Firming tretmani s inovativnim koncentratima te Cinetic Lift Expert L.E.D. ultrazvučnom i Metalic Gloves aplikacijom pokazuju izvanredne rezultate u redukciji masnih stanica i učvršćivanju kritičnih zona na našem tijelu. Metalic Gloves, čudesne rukavice pomoću kojih aktiviramo i radimo korekciju putem galvanske struje pomoći će svim proizvodima da se brzo i potpuno apsorbiraju u kožu i korigiraju nepravilnosti unutar stanica. Upravo ova aplikacija osigurat će dugotrajan rezultat. Djeluju kao korektivni tretman tako da poboljšavaju apsorpciju proizvoda koje terapeut nanosi na kožu, te kao stimulacija - poboljšavaju mikrocirkulaciju, stimuliraju mišićno tkivo, djeluju na konture, poboljšavaju tonus kože te očvršćavaju tkivo. 

Ovdje se konkretno radi o dva tretmana koji se mogu međusobno kombinirati ovisno o formi i stanju tijela klijenata. Slimming tretman je namijenjen za sve koji traže vidljive rezultate vezane uz kvalitetu i teksturu kože, za sve koji traže ciljane rezultate i personalizirane tretmane, te za sve koji traže dugotrajne rezultate. Djeluje direktno na različite vrste celulita kako bi poboljšao kvalitetu i teksturu kože. U ovom tretmanu je naglasak na ekspertizi Carita stručnjaka u kombinaciji s efikasnim djelovanjem high tech uređaja, Cinetic Lift Experta, te naravno, vrhunskim koncentratima. Ovaj personalizirani tretman precizno djeluje na kritična područja, bilo da je riječ o bedrima, bokovima, stražnjici, trbuhu ili nadlakticama i poboljšava vitkost i tonus kože. 

Program započinje dijagnozom i mjerenjem, a kroz preporučenih šest do jedanaest tretmana kombinira se ultrazvučna masaža za razbijanje masnih stanica, luminoterapija crvenim ili žutim L.E.D. svjetlom za poboljšanje teksture kože i osnaživanje dermalne strukture te mikro impulsi koji potiču ulazak aktivnih sastojaka u kožu i stimuliraju elastična vlakna za učvršćivanje kontura tijela. Ovaj program primjenjuje se direktno na problematična područja i opuštenu kožu te vidljivo poboljšava kvalitetu i teksturu kože, reducira obujam, razgrađuje celulit i preoblikuje naše tijelo.

Jedinstveni Slimming koncentrati se nanose na kritična područja dok L.E.D. svjetlo i Metallic Gloves osiguravaju duboko prodiranje sastojaka u kožu, te razbijanje celulita, kao i snažnu proizvodnju kolagena koji je zaslužan za čvrstoću tkiva. Metallic Gloves dizajnirane su upravo za osiguravanje maksimalne ugode i preciznosti tijekom masaže, na način da strujne impulse provode kroz kožu bez osjećaja neugode ili boli, a dvije vrste LED svjetla koriste se pojedinačno ili zajedno za maksimalan efekt.

Sam tretman je potpuno bezbolan,  traje oko 30 minuta, a rezultati su dugotrajni. Iako se može odraditi i samo jedan tretman kao što sam za početak isprobala i ja, Carita preporučuje 6-11 tretmana za vrhunske rezultate. Ako ste u potrazi za savršenim tretmanom koji će vam na brzinu dati rezultate onda je Bliss Institut pravo mjesto za to. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više