Search

Isprobali smo novi Dermalogica aktivni prah za čišćenje kože

Isprobali smo novi Dermalogica aktivni prah za čišćenje kože

Daily Superfoilant


Image: Promo

Dermalogica je predstavila svoj novi proizvod, Daily Superfoliant koji osim što čini kožu glađom no ikada, pomaže u borbi protiv biokemijskih i vanjskih utjecaja koji ubrzavaju starenje kože

Jesmo li uopće svjesni koliko je zagađeno područje u kojem živimo i u kojem se krećemo? Veliki i napućeni gradovi prvi su na udaru i mi sami ne možemo utjecati na vanjske čimbenike koji nas cijelo vrijeme prate. Ali, za svoju kožu možemo napraviti puno. Nebitno radi li se o koži lica ili tijela, treba ju štititi i njegovati svakodnevno jer ona je naš najveći organ. Možda to ponekad zaboravljamo i postajemo svjesni tek kada nam pošalje signale. Da bismo to spriječili trebamo se na vrijeme pobrinuti i pomno odabrati proizvode za zaštitu. Dermalogica proizvodi već imaju kultni status među stručnjacima za ljepotu diljem svijeta i 25 godina se uspješno proizvode bez štetnih i iritirajućih sastojaka koje biraju vrhunski stručnjaci. Njihovi tretmani su jedni od najpoželjnijih u gradu, a pored toga sada su predstavili i novi proizvod. 

Isprobali smo novi Dermalogica aktivni prah za čišćenje kože (фото 1)

Nakon revolucionarnog ulja Phyto Replenish Oil koji je njihov predzadnji proizvod, nešto je novo u zraku. I doslovno, referirajući se na gore navedenu problematiku okoliša, Dermalogica je kao i uvijek ozbiljno pristupila problemu i lansirala novi proizvod. Proizvod je predstavila Arabella Lane koja je diplomirana terapeutkinja za njegu kože s bogatim iskustvom u kozmetičkoj industriji i danas je internacionalna trenerica u Dermalogici.

Nakon opsežne prezentacije uslijedio je praktični dio gdje sam nakon njihove revolucionarne metode Face MappingTM ili kako ga ja volim zvati "skenera" kože, isprobala 10-minutni detoks tretman u kojem je jedan od komponenta novi proizvod Daily Superfoilant. Samo pola čajne žličice je dovoljno za jedno čišćenje lica, a proizvod se prije nanošenja treba pomiješati s malo vode i tako se stvara fina pjenica s kojom čistite lice kružnim pokretima po čelu, sljepoočnicama i obrazima, a posebno se umasiravaju mjesta na kojima se najviše nakupljaju štetne tvari. Minuta ili dvije bit će dovoljna i nakon toga se proizvod ispire.  

 

Isprobali smo novi Dermalogica aktivni prah za čišćenje kože (фото 2)

Ovaj visoko aktivni resurfacer čini kožu glađom no ikada i pomaže u borbi protiv biokemijskih vanjskih utjecaja koji ubrzavaju starenja kože. Revitalizira kožu svojom naprednom formulom koji se u kontaktu s vodom aktivira, otpušta snažne enzime i alfa hidroksi kiseline koje zaglađuju kožu i dubinski čiste pore kako bi se uklonile nečistoće zarobljene u koži. Aktivirani Binchotan Charcoal apsorbira okolišne nečistoće koje su poznate po tome da iritiraju kožu i ubrzavaju starenje dok niacinamid, crvene alge i tara pomažu u borbi protiv čimbenika koji dovode do ubrzanog starenja i lošijeg stanja kože. Uz sve navedeno, ne mogu dodati ništa više osim da ga isprobate i otkrijete koliko vaša koža može biti glatka, sjajna i zaštićena. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više