Search

Jedan od najljepših spa centara nalazi se u Kaliforniji

Jedan od najljepših spa centara nalazi se u Kaliforniji

Cal-a-Vie je odmor za dušu i tijelo

Ana Pavić


Image: Cal-A-Vie

Savršen spoj prirodne ljepote i vrhunskog spa iskustva

U nedavnom intervjuu koji je dala za francusko izdanje Vogue magazina, dizajnerica i trendseterica Victoria Beckham je izjavila kako hotele isključivo bira po kvaliteti spa programa. Sve veći broj žena i muškaraca traži utočište od stresa u mirnim oazama koje služe za regeneraciju duha i tijela. Odmor temeljen na zdravlju tijela i apsolutne posvećenosti najveći je turistički trend u kojem se nudi samo najbolje od najboljeg za sve one koji si mogu priuštiti neki od nagrađivanih spa centara s najboljim osobljem i tretmanima.

cal avie

Jedan od takvih je Cal-a-Vie, oaza smještena u pitoresknom mjestašcu 40 minuta od San Diega. Okruženje koje izrazito podsjeća na Provansu osvojilo je sadašnje vlasnike davne 1998. godine kada su ovaj spa centar kupili na dobrotvornoj aukciji. John Haven je odlučio iz korijena promijeniti svoj život i navike te je uz pomoć supruge Terri počeo stvarati mjesto u koje će ljudi dolaziti kako bi se osjećali bolje i poradili na sebi. Terri Haven kao velika zaljubljenica u provansalski stil uređenja na sebe je preuzela dizajn interijera. Rezultat toga su 32 vile i apartmana uređeni u provansalskom stilu s antiknim namještajem te opremljeni s modernom tehnologijom.

cal avie

Ovisno o željama i potrebama gosta, na raspolaganju je cijeli niz beauty i fitness tretmana u kojima mogu sudjelovati. Pri dolasku svakog gosta čeka lista aktivnosti za koje se može predbilježiti, uključujući samostalne i grupne treninge. Lista treninga je doista impresivna, a na njoj se može pronaći sve - od kardio vježbi pa sve do yoge i pilatesa. Beauty sekcija također obuhvaća širok spektar tretmana. Ovdje možete iskušati nekoliko vrsta čišćenja lica, tretmane kisikom, filerima, botoxom, brojne tretmane za skidanje masnih naslaga i celulita, masaže tijela, noga i ruku, depilacije, akupunkturu, saune, marokanske kupelji itd.

cal avie

Posebna pažnja se poklanja jelovniku na kojem se nalaze samo vrhunske organske namirnice. Vlasnici ističu kako ne nude popularne dijetne obroke već obraćaju pažnju na individualno stanje svakog gosta nastojeći prenijeti filozofiju zdrave prehrane koju gosti mogu nastaviti i u svojem domu.

cal avie

cal avie

cal avie

cal avie

cal avie

cal avie

cal avie

cal avie

cal avie

Related articles

Buro 24/7 Selection

više