Search

Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju

Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju

Tekst: BURO.


 Što dobijete kada spojite dva svjetski poznata brenda s ikonskim naslijeđem? Uređaj kojeg odlikuje elegancija, besprijekorni dizajn i vrhunska kvaliteta. Sve to spojilo se u novom ekskluzivnom izdanju Steampod 3.0 pegle za kosu koja glasi za jednu od najpopularnijih na svijetu u svojoj kategoriji. Vječna elegancija brenda Karl Lagerfeld kombinirana s vrhunskom tehnologijom L'Oréal Professionnel-a pronašla je idealan spoj u proizvodu bez kojeg više ne možemo zamisliti svoju rutinu stiliziranja kose. Ako nemate vremena za posjet frizeru, a jurite na neki sastanak ili događanje, ne morate biti maestro stiliziranja kose kako biste dobili frizuru s kojom ćete ponosno ušetati u prostoriju. Ovdje u igru dolazi Steampod 3.0.

Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju (фото 1)
Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju (фото 2)
Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju (фото 3)

Prvi Steampod predstavljen je 2012. godine i ujedno je bio prvi uređaj na paru kojim se dva puta* brže ravna ili kovrča bilo koji tip kose. Zvuči kao idealan omjer truda i vremena za sve nas koji stalno trebamo onih dodatnih 15 minuta da napustimo kuću i krenemo na dogovoreni sastanak. Važno je napomenuti da prilikom tretiranja kose Steampod garantira 78% manje oštećenja** kose od bilo kojeg drugog uređaja za kosu, što ga čini revolucionarnim proizvodom svoje kategorije. Svi znamo koliko nam je važno imati lijepu i njegovanu kosu, a ako uz to možemo i vrhunski stiliziranu frizuru koju možemo napraviti u svoja četiri zida, onda je uzbuđenje oko novog izdanja Steampoda sasvim opravdano.

(*instrumentalni test u odnosu na običnu peglu za kosu)

(*instrumentalni test u odnosu na običnu peglu za kosu nakon 15 korištenja)


Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju (фото 4)
Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju (фото 5)
Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju (фото 6)

Što se promijenilo?

Novi Steampod model 3.0 ima lakši i tanji dizajn. Sadrži integrirani spremnik za vodu, rotirajući kabel i ugrađeni češljić u tamnoj verziji. Dolazi u elegantnom pakiranju s termootpornom torbicom od umjetne kože za lakši transport koja je ukrašena logotipima oba brenda.


Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju (фото 7)
Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju (фото 8)
Jedan od najpopularnijih uređaja za stiliziranje kose dolazi u luksuznom limitiranom izdanju (фото 9)

Steampod je dizajniran od strane profesionalnih frizera pa možete biti sigurni da su o vašoj kosi odlučili vrhunski stručnjaci. Iznimno je lagan za uporabu i u nekoliko poteza možete kreirati izgled po vašoj želji. Od ravne do kovrčave kose te vječno popularnog francuskog stila frizure s prirodnom teksturom, Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld pružit će vam styling kakav ste oduvijek željeli. Što čekate?

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više