Search

Jedinstvenim beauty tretmanima do sjajne i regenerirane kože

Jedinstvenim beauty tretmanima do sjajne i regenerirane kože

Bogata njega kože nakon sunca i mora u zagrebačkom Bliss Institutu


Image: PR

Dugo toplo ljeto je na izmaku, a naša koža, nakon pretjeranog izlaganja suncu i kupanja u moru postaje suha i dehidrirana te joj je potrebno posvetiti posebnu pozornost u njezi

Usprkos svim blagodatima koje nam donosi kombinacija sunca i mora, u njezi kože nakon ljetovanja pomoći nam mogu i brojni aftersun kozmetički tretmani, zahvaljujući kojima ćemo kožu regenerirati i vratiti joj željenu elastičnost i svježinu u vrlo kratkom vremenu. U učinkovitost inovativnog hidratacijskog tretmana uvjerila se i naša poznata glumica Nataša Janjić u Bliss Institutu. Stručnjaci u Blissu tako nakon izlaganja suncu preporučuju intenzivni tretman Carita Lagoon Hydration za kvalitetan i brz oporavak kože, uz pomoć koncentrata morskih algi proizašlih iz dragocjenog izvora lagune Francuske Polinezije.

Jedinstvenim beauty tretmanima do sjajne i regenerirane kože (фото 1)

Naša koža apsorbira vodu iz lagune s izuzetnom lakoćom jer je sastavom najsličnija našoj plazmi, a trenutna hidratacija i osjećaj lakoće na koži samo su neki od benefita koji nam pruža Carita INNERGY tehnologija dostupna u Bliss Institutu u samom središtu Zagreba. Prilikom apliciranja samih Carita proizvoda tijekom tretmana naše će tijelo osloboditi brojne vitamine i minerale upravo zahvaljujući djelotvornim učincima maske Bain des Lagoons i njenim sastojcima koji se aktiviraju u dodiru s tjelesnom temperaturom. Tretman je moguće iskusiti i u kombinaciji s revolucionarnim Carita Cinetic aparatom, u kojem se koriste čak tri aplikacije kao što su ultrazvučno čišćenje lica Skin Refinerom, masaža Metalic Gloves galvanskom strujom i L.E.D. svjetlost u kombinaciji s ultrazvučnom masažom za maksimalnu apsorpciju seruma i predivan zdravi sjaj kože. 

Jedinstvenim beauty tretmanima do sjajne i regenerirane kože (фото 2)

"Dugotrajni boravak izlaganja suncu i UV zrakama za vrijeme godišnjih odmora mogu, između ostalog, rezultirati osjećajem suhoće i dehidracije kože. Iako gotovo svi današnji proizvodi za sunčanje sadrže sastojke potrebne za maksimalnu zaštitu kože prilikom izlaganja suncu, nakon povratka s mora stručnjaci s područja kozmetike preporučuju da se posveti briga posebnoj njezi u procesu obnove naše kože upravo u vidu aftersun tretmana" izjavila je Jasminka Herceg, vodeća hrvatska stručnjakinja na području kozmetike, vlasnica Bliss Instituta i prva Carita brand ambasadorica u Hrvatskoj.

Jedinstvenim beauty tretmanima do sjajne i regenerirane kože (фото 3)

Zahvaljujući upravo suptilnim teksturama proizvoda i njihovom jedinstvenom konceptu primjene, proizvodi Carita brenda predstavljaju pojam za profinjenost i sofisticiranost. O kvaliteti njihovih proizvoda svjedoči i duga tradicija Carita brenda koja seže još iz četrdesetih godina prošlog stoljeća, a od osnutka pa sve do danas Carita se svrstava među pet vodećih svjetskih kozmetičkih brendova kada govorimo o anti-aging njezi kože. Proizvode Carita brenda, uz najveće gradove poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka, moguće je pronaći i u Hrvatskoj, u Bliss Institutu.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više