Search

Jedno od najluksuznijih mjesta za odmor u regiji

Jedno od najluksuznijih mjesta za odmor u regiji

Regent Porto Montenegro

BURO.


Image: Porto Montenegro

Regent Porto Montenegro po prvi put predstavlja svoj impresivan portfolio Regent Spa tretmana za ovu zimsku sezonu

Postavljanjem novih standarda u segmentu spa tretmana, Regent Spa nudi holistički pristup tretmanima korištenjem metoda razvijenih na temelju drevnih tradicija i najmodernijih wellness terapija. Uz predivan pogled na Bokokotorski zaliv s otvorenog "infinity" bazena i veličanstven brdoviti krajolik koji okružuje Porto Montenegro, ovu marinu svjetske klase karakterizira kapacitet od 400 vezova za mega jahte, atraktivno naselje s modernim kafićima, restoranima na samoj obali mora i ekskluzivnim buticima.

Regent
S obzirom na to da okolno drveće poprima svoje jesenje boje, Regent Spa nudi portfolio opuštajućih tretmana za zimu 2014./2015. koji omogućavaju vrhunsko uživanje i potpunu relaksaciju za sve vrste gostiju, uključujući najbolje joga vježbe, tretmane za gubitak suvišnih kilograma, pomlađivanje i wellness pakete.

Regent
Regent Spa nudi cjelovit pristup za pomlađivanje, preko ponuda različitih wellness tretmana iz drevnih tradicija cijelog svijeta do moderne opreme za opuštanje i njegu tijela. Izuzetni sadržaji obuhvaćaju četiri zasebne prostorije za tretman, sobu za relaksaciju, saunu, parnu i tursku kupelj - hamam, kao i razna osvježenja.

Luksuzni program s vježbama joge je posebno osmišljen za one koji žele relaksaciju kako bi se oslobodili od stresa modernog života. Ovaj paket obuhvaća šestodnevni boravak s puna četiri dana vježbi joge u jutarnjim satima, nakon čega slijedi niz luksuznih tretmana u popodnevnim satima, od masaže do facijalne refleksologije. Gosti će na raspolaganju imati prilagođen jelovnik i plan vježbi koji su osmislili posebno za njih visoko kvalificirani instruktor joge i glavni kuhar hotela Regent Porto Montenegro.

Regent

Paketi za pomlađivanje obuhvaćaju niz izuzetno opuštajućih tretmana za goste koji žele uživati. To uključuje posebno osmišljenu masažu Regenta, nezaboravnu kombinaciju nekoliko stilova masaže iz cijelog svijeta. U ovim jedinstvenim masažama koriste se drevne vještine liječenja i terapija refleksologije za oslobađanje od napetosti, poboljšanje cirkulacije, gostima se nude brojne dobrobiti za jačanje imunološkog sistema, a tretman završava luksuznim tretmanom lica pomoću Sundari proizvoda. Gosti su dobrodošli da nakon tretmana koriste wellness i spa centar.

Regent
Za goste koji žele biti u formi i što ljepše izgledati na božićnim zabavama, Regent Spa je uveo izuzetan (šestodnevni) program za gubitak suvišnih kilograma koji će im pomoći započnu novi način života. Ovaj luksuzni program je osmišljen da pomogne gostima da odrede, postignu i održavaju svoju idealnu težinu. Personalizirani plan ishrane u toku boravka u hotelu potiče goste da konzumiraju odgovarajuće namirnice, zdrava i svježe pripremljena jela koja najviše pogoduju potrebama njihovog organizma. Svi paketi također nude široku paletu kardiovaskularnih vježbi osmišljenih u cilju podizanja broja otkucaja srca, ubrzanja metabolizma i gubitka suvišnih kilograma.

Regent

Regent

Regent

Related articles

Buro 24/7 Selection

više