Search

Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda

Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda

Mali trikovi slavnih žena

Tekst: BURO.


Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda (фото 1)

Angelina Jolie pije puno negazirane mineralne vode. Minimalno dvije litre dnevno nužne su za izbacivanje toksina, hidrataciju kože i njenu gipkost.

Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda (фото 2)

Victoria Beckham obožavateljica je maske od avokada i domaćeg recepta za njegu kože ruku. "Mažem ruke masnom kremom, zatim navlačim rukavice i odlazim spavati. Rezultat je odličan!" otkrila je.

Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda (фото 3)

Jennifer Aniston veliki je fan vazelina. Ovo neuobičajeno sredstvo koristi na još neobičniji način - njime maže trepavice koje nakon toga, prema njenim riječima, prekrasno sjaje i čvršće su.

Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda (фото 4)

Cameron Diaz mnogo je puta pričala o svojoj problematičnoj koži i borbi s aknama. Privatni kozmetičar glumice otkrio joj je tajnu mlijeka u prahu. "Ono ne oštećuje kožu i dobro je čisti", saznala je.

Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda (фото 5)

Mješavina mlijeka i negazirane mineralne vode recept je za svakodnevnu hidrataciju kože Cindy Crawford. Supermodel ih kombinira u jednakim količinama i umiva njime lice onoliko često koliko je potrebno.

Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda (фото 6)

Model Chanel Iman otkriva kako obožava domaću masku od jabuke i meda. "Nanosim je na lice i držim 10-20 minuta, zatim umivam toplom vodom. Efekt je odličan!" rekla je.

Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda (фото 7)

Još jedna obožavateljica meda je Catherine Zeta-Jones. Glumica smatra kako maske od meda jako dobro djeluju na kožu lica i omekšavaju je.

Jednostavni kućni beauty recepti zvijezda (фото 8)

Tekst: D.Č./T.K.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više