Search

Jen Atkin se proslavila jednostavnim i efektnim frizurama. Evo kako ih i vi možete imati u party sezoni

Jen Atkin se proslavila jednostavnim i efektnim frizurama. Evo kako ih i vi možete imati u party sezoni

I to bez pomoći frizera!

Tekst: E.G.


Image: Instagram Jen Atkin

Gotovo sve slavne žene Hollywooda koje pratimo na Instagramu imaju nešto zajedničko - Jen Atkin. Iza imena koje na prvu prosječnom čovjeku ne bi značilo previše zapravo se krije (trenutno) najtraženija i najpoznatija stilistica za kosu. Poznata je i po osnivanju brenda Ouai, koji nudi sjajne proizvode za njegu kose, ali najviše se ponosi stalnom suradnjom s imenima kao što su Chrissy Teigen, Kim Kardashian West, Bella i Gigi Hadid, January Jones, Jennifer Lopez i mnoga druga. Otiđete li na Instagram profil bilo koje od navedenih žena, pronaći ćete stalna dopisivanja s Jen Atkin, osobom koja se specijalizirala za nonšalantne frizure koje izgledaju kao da ne oduzimaju previše vremena, a istovremeno djeluju elegantno. U nastavku vam donosimo 5 videa sa savjetima za frizure koje su osvojile Hollywood, baš kao što će osvojiti i vas!

"French Girl" 

Ako je vjerovati Jen Atkin, najbolji način za nošenje s neposlušnom kosom jest taj da je jednostavno prihvatite, a niže možete provjeriti i kako. 

Valovi

Slavni beach waves u kosi nam baš nikad ne mogu dosaditi, a sudeći prema Atkin, nije ih nimalo teško postići! I da, unatoč svom imenu, nisu rezervirani samo za ljetne mjesece.

Visoka punđa

S punđom nikada nećete pogriješiti, a ako vam se sviđa ona koju je proslavila Jennifer Lopez ovo je pravi tutorial za vas. 

Pletenice s dodacima

Riječ o frizuri koju smo navikli viđati tijekom sezone festivala, no Atkin kaže kako je bez problema možemo nositi i tijekom cijele godine.

Niski rep

Još jedna frizura koju su popularizirale Kim Kardashian West i Kylie Jenner dolazi s potpisom Jen Atkin. Trebat će vam samo malo volje, ulja te dobre gumice za kosu!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više