Search

Jeste li probali parfem na bazi kruške?

Jeste li probali parfem na bazi kruške?

Tekst: BURO.


Ok, probali smo parfeme čije glavne note čine smokva, citrus, breskva, jabuka, ali kruška? Kruška nije uobičajena kao nositelj parfemske priče, međutim jedan poznati nišni brend je to odlučio promijeniti i staviti krušku u prvi plan. Radi se o brendu Juliette Has A Gun čiji je novi parfem Pear inc upravo stigao u Zagreb, i to na police Top parfumerije, dobro poznate adrese svih istinskih zaljubljenika u parfeme.

Jeste li probali parfem na bazi kruške? (фото 1)

Romano Ricci, osnivač brenda kaže: “Sjećam se kako sam kao dijete primijetio da se kruška u zdjeli s voćem izdvaja oblikom, i prije nego što bih ju zagrizao. Plod kruške utažuje žeđ, s obzirom na to da se sastoji od 85% vode, bogat je vitaminom C i hidratantnim svojstvima, ali i dalje se rijetko koristi u parfumeriji. Pear Inc. moja je vizija osvježavajućeg mirisa s gurmanskim primjesama." 

Jeste li probali parfem na bazi kruške? (фото 2)

I vjerujte nam na riječ, radi o jednom jako neobičnom i svježem parfemu koji vas instantno katapultira u dobro raspoloženje. Ako ste ikada pomislili kako bi mogla mirisati bezbrižnost u bočici, ovo je vaš parfem. Gornju notu čini akord zelene kruške, srednju Ambroxan, a baza su mošusi (Muscenone, Ambrettolide, Habanolide). Možemo vam i dalje pisati, ali morate ga pomirisati. Možda je kruška vaše voće, a da dosad to niste ni znali. 

Jeste li probali parfem na bazi kruške? (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više