Traži

Jeste li probali tretman pomlađivanja kisikom?

Jeste li probali tretman pomlađivanja kisikom?

Upoznajte sve prednosti tretmana Comcit

Urednik: A.P.


Fotografija: PR

Daleko iznad uobičajenih anti-age tretmana ovaj ekskluzivni tretman daje nevjerojatne i dugotrajne rezultate pomlađivanja kože kombinacijom Cryo kisika, micro-mezoterapije i infuzije kože serumom hijalurona, vitamina C i matičnih stanica argana

Mezoterapija je poput infuzije za vašu kožu. Metoda je sredinom 1950-ih godina osmišljena u Francuskoj od strane Michela Pistora koji je shvatio blagodati koktela vitamina i hijalurona za suhu kožu. Danas se mezoterapija koristi u svim većim centrima u svijetu kao jedinstven tretman koji osigurava svježu i sjajnu kožu. Poznata je stvar da holivudske glumice prije važnog eventa skoknu na tretman mezoterapije kako bi dobile onaj poznati glamurozni sjaj i zategnutost kože.

Postoji više vrsta primjene mezoterapije, a jedan od najugodnijih i trenutno najpopularnijih je onaj koji se izvodi s Comcit aparatom: "Ovo je izvrstan tretman koji nadopunjuje učinak hijaluronskih filera jer daje koži potrebnu hidrataciju i putenost, ali je isto tako izvrstan u smanjivanju hiperpigmentacija i ožiljka od akni jer regenerira kožu u dubljem dermalnom sloju i vidljivo smanjuje sitne bore već nakon prvog tretmana. Koža je nakon tretmana prekrasna i nije potreban ''downtime''. Isto tako, izuzetno je dobar tretman prije nekog eventa jer podiže i zateže kožu i smanjuje pore", kazala je Manuela Picard, vlasnica salona Manuela Picard Beauty.

beauty

Kako tretman funkcionira?

Tretman započinje mikrodermoabrazijom kako bi se uklonile mrtve stanice i koža pripremila za daljnji tijek tretmana. Posebnost ovog tretmana je u istovremenoj aplikaciji kisika, mikroiglica i infuzije hijalurona i vitamina C. Nakon samog tretmana koža pod utjecajem infuzije hijaluronske kiseline biva zategnuta i višestruko hidratizirana, a nakon 14 dana možete očekivati još bolje rezultate usljed obnove kolagena u koži.

COMCIT na taj način spaja četiri različita tretmana na potpuno inovativan način.

Cryo Oxygen (Kisik)
Hladni kisik (-4 °C) svojom određenom jačinom potiče mikrocirkulaciju i stimulira međustaničnu komunikaciju te tako potiče energiju i omogućuje bezbolan i, prije svega, ugodan tretman.

Microchannelling (mikroiglice-roller)
Djelovanjem mikroiglica roler stvara mikro kanaliće na koži kroz koje se provode djelotvorni sastojci koji pružaju dugotrajni pomlađujući efekt.

Dubinska infuzija aktivnih sastojaka
Nakon što je uspostavljena međustanična komunikacija unosi se Cellular Infusion Solution koji sadrži visoku koncentraciju vitamina C, hijaluronske kiseline i matične stanice argana koje se djelotvorno bore protiv prijevremenog starenja kože i dubinskih bora.

Infuzija kisikom
Nakon što su u treći sloj kože unesene aktivne komponente i time podignuta njena kvaliteta za kraj se unosi čisti kisik u svaku stanicu koji oživljava i donosi svježinu licu.

Preporučuje se kura od 4 – 6 tretmana svakih 7 – 14 dana. Cijena tretmana iznosi:
COMCIT 1 tretman 750,00 kn
COMCIT 3 + 1 gratis tretman 2250,00 kn
COMCIT 5 + 1 gratis + kućna njega gratis 3750,00 kn

 

Više informacija možete pronaći na: http://www.manuelapicardbeauty.com/

Za termin se možete naručiti na brojeve telefona: 01/4819-552;  099/517-4112

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više