Search

Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos

Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos

Tekst: BURO.


Ok, možda ove godine nećete otići u neki glamurozni klub i plesati do jutra. Veća je vjerojatnost da ćete Novu Godinu dočekati kući s nekoliko bliskih prijatelja ili članova obitelji? Ono što vas sigurno može oraspoložiti i ubaciti vas u veliki slavljenički mood jest dobra manikura u bojama koje prizivaju zabavu i sretne trenutke. Samo jedan pogled na neodoljive nijanse koje je pripremio OPI u blagdanskoj kolekciji Shine Bright garantira želju za sređivanjem, pa iako u svoja četiri zida.

Kolekcija donosi 12 nijansi s originalnim nazivima kako smo i navikli od OPI-ja. Dressed To The Wines, Tinsel Tinsel Lil' Star, A Twitter in a Glitter, Naughty or Ice – samo su neke od svečanih boja koje možete dodatno obogatiti s glitterima koje je samo za OPI kreirala poznata draguljarska kuća Swarovski. Raspon boja je u svakom smislu riječi blagdanski, te možete brati između ledenih sivo/srebrnih nijansi, zlatnih tonova, nježno ružičastih pa sve do dubokih nijansi vina i bobičastog voća. Sve nijanse možete pronaći u najpopularnijem zagrebačkom salonu za manikuru i pedikuru Manos by Ivana,a mi smo odabrali 4 favorita i uparili ih s pripadajućim svečanijim kombinacijama za doček kod kuće.

Zlatna je oduvijek bila simbol blagdana i to rame uz rame sa svim nijansama crvene. Odlučite se za elegantnu svečanu nijansu This Gold Sleighs Me i uparite je s baršunom koji je dostojan luksuza koji zlatna nosi.

Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 1)
Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 2)
Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 3)

Znamo da ste poput nas većinu godinu proveli u trenirci i papučama. Ako postoji jedan dan kad se možete srediti za kućnu varijantu a da se ne osjećate čudno, onda je to doček nove godine. Slažite srebro na srebro bez problema. Od fantastičnih zrcalnih čizmica, do haljine koja izgleda kao oda disco eri pa sve do srebrne nijanse laka Tinsel Tinsel Little Star.

Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 4)
Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 5)
Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 6)

Crvena je jedina boja koju će žene odabrati bez obzira na sezonu. A kako i ne bi, kad se radi o kraljevskoj boji, klasičnoj, elegantnoj, vječnoj. Pridružite joj neku moćnu kožnatu haljinu i minimalističke sandale. Više joj , vjerujte nam, nije potrebno.

Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 7)
Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 8)
Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 9)

Sumnjamo da se bilo koja zelenkasta nijansa našla na vašem regularnom beauty repertoaru te je stoga doček Nove Godine prava prilika da je uvrstite. Pritom ne govorimo o klasičnoj zelenoj. Mislimo na metalik zelenu obogaćenu raznobojnim šljokicama koje se presijavaju pri svakom pokretu ruke. Disco nights and green lights.

Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 10)
Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 11)
Jeste li se već odlučili za blagdansku manikuru? Imamo nekoliko prijedloga iz salona Manos (фото 12)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više