Traži

Joga kod kuće: 6 odličnih online adresa za ljubitelje joge

Joga kod kuće: 6 odličnih online adresa za ljubitelje joge

Büro 24/7 izbor


Fotografija: buro247.ru

Büro 24/7 za vas je odabrao 6 online tečajeva joge koji će svojom raznovrsnom ponudom programa zaintrigirati i one najnezainteresiranije. A najljepše od svega je činjenica da jogu možete vježbati bilo kada i bilo gdje – kod kuće, u pauzi na poslu, na plaži... Pogledajte što smo pronašli

Odlučili ste se za opciju vježbanja joge kod kuće, a ne znate odakle početi? Vježbanje kod kuće daje vam beskrajne mogućnosti jer sami određujete vrijeme, mjesto, vrstu i intenzitet vježbanja. Internet nam nudi bogatstvo izbora, međutim, u moru informacija ponekad se lako izgubimo. Zato smo odabrali šest najboljih online destinacija za sve ljubitelje joge i one koji će to tek postati.     

 

YogaVibes

Joga kod kuće: 6 odličnih online adresa za ljubitelje joge (фото 1)

YogaVibes portal je na kojem ćete pronaći opširan izbor programa jogijskog vježbanja, a pruža vam se mogućnost odabira instruktora pojedinog programa, razinu i trajanje vježbi. U ponudi ćete pronaći osnovne programe, 7-dnevne programe, jogu s naglaskom na čakre i brojne druge zanimljive programe.  

 

Yoga Today

Joga kod kuće: 6 odličnih online adresa za ljubitelje joge (фото 2)

Online adresa za ljubitelje joge diljem svijeta svoje je djelovanje započela 2006. godine i trenutno okuplja oko 40 milijuna posjetitelja. Cijena pretplate iznosi 15 dolara mjesečno, što je, vjerujemo, sasvim prihvatljiva cijena. Glavna posebnost ove stranice leži u tome što, osim raznovrsnih programa i odabira instruktora, razine i trajanja, nudi i posebne video materijale vezane uz asana jogu. Ako niste potpuno sigurni kako izvesti pojedinu vježbu ili postići određen položaj, tu je i video koji će vam u nekoliko jednostavnih koraka pomoći otkloniti bilo kakve nedoumice.

 

My Yoga Works

Joga kod kuće: 6 odličnih online adresa za ljubitelje joge (фото 3)

U proteklih 20 godina autori ovog portala pripremali su video materijale s ponajboljim instruktorima joge na svijetu. Na stranici trenutno možete pronaći 755 videa među kojima se ističu vrlo zanimljivi sadržaji poput detoks joge, ljetne joge, uredske joge, joge za surfere (koja uključuje i vježbe za torzo), ali i joge na putovanjima. 

 

Do Yoga With Me

Joga kod kuće: 6 odličnih online adresa za ljubitelje joge (фото 4)

Ova besplatna online škola joge ni na koji način nije lošija od konkurencije koja nije besplatna. Sadržaj i ponuda je gotovo ista kao i kod prethodno predstavljenih stranica, ali ovdje je naglasak stavljen na meditaciju i vježbe disanja, pa ako ste više zainteresirani na tehnike opuštanja i želite naučiti pravilno disati kako biste postigli unutarnji mir, ovo je prava adresa za vas. 

 

YogaGlo

Joga kod kuće: 6 odličnih online adresa za ljubitelje joge (фото 5)

Ova stranica nudi vam odabir programa sukladno vašim prioritetima – ograničenoj količini slobodnog vremena, željenom stupnju izdržljivosti, a nudi se i joga prije spavanja. A odlična je prednost YogaGloa što jogu možete vježbati gdje god poželite s pomoću iPhonea, iPada ili Androida. 

 

Udahni.com

Joga kod kuće: 6 odličnih online adresa za ljubitelje joge (фото 6)

Udahni.com predstavlja prvi portal u Hrvatskoj i regiji koji se bavi jogom i svime vezanim uz nju. U suradnji s vodećim domaćim stručnjacima iz područja jogijske filozofije i prakse grupa entuzijasta pokrenula je ovaj sjajan portal na kojem možete doznati ponešto iz povijesti joge, njezinim velikim učiteljima, klasičnim temeljima i načelima joge, raznim jogijskim tehnikama, prehrani i životu u skladu s prirodom.

 

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor