Traži

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju?

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju?

Büro 24/7 u novim prostorijama Poliklinike Bagatin

BURO.


Fotografija: PR

Zamislite mjesto u kojem se osjećate kao da je stvoreno baš za vas. Toplo i ugodno, iznenađujuće intuitivno i osvježavajućeg pristupa. Mjesto u kojem dobar osjećaj dolazi prirodno

Nove prostorije poliklinike Bagatin jedno su od takvih mjesta. Uz profesionalnost koja ih je dovela do pozicije jedne od vodećih poliklinika koje se bave segmentom estetske kirurgije i dermatologije, na novoj lokaciji su i savršen pogled te briga oko uređenja interijera odigrali važnu ulogu. Prirodna sunčeva svjetlost te oslobađajuć pogled na panoramu grada zaslužni su za odgovor kako bi institucije koje se bave zdravljem trebale izgledati. 

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju? (фото 1)

Ovdje se inovativne usluge i učinkovitost prirodno spajaju kako bi vam pružili optimalnu dobrobit, bilo da ste u njemu cijeli dan ili pola sata. Ne samo kroz tretmane, već kroz atmosferu koja vas vodi k jedinstveno stvorenom raju ljepote i regeneracije.

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju? (фото 2)

S desetog kata Green Gold Towera pruža se prekrasan i rijetko viđen pogled na grad Zagreb. Onaj tko ulovi zalazak sunca u novim prostorijama Poliklinike Bagatin može reći da je doživio zaista nešto posebno dok je provodio vrijeme tamo. Veliki stakleni prozori zamjenjuju zidove u sobama za tretmane i otkrivaju veličanstven prizor grada i okolice te propuštaju dovoljno prirodne sunčeve svjetlosti koja vas puni pozitivnom energijom.

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju? (фото 3)

Namještaj Poliklinike odiše luksuzom i kvalitetom, a izrađen je od prirodnih materijala s naglaskom na moderno i ugodno. U svim prostorijama prevladava bijela boja, što pruža osjećaj svježine te opušta um i tijelo. Zbog bjeline činit će vam se da sjene postaju boje te da se soba u kojoj provodite vrijeme, na jednom od opuštajućih tretmana, mijenja na svakom svjetlu. Oblici namještaja, ukrasa i cvijeća naglašeni su u odnosu na bijelu pozadinu te postaju gotovo skulpturalni.

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju? (фото 4)

Interijer Poliklinike Bagatin nadahnut je ljepotom i regeneracijom te brigom o koži, a stručnjaci Poliklinike kombiniraju posljednja dostignuća u tretmanima i tehnike kako bi vas odveli u obnavljajuće i pomlađujuće putovanje.

Vaše jedinstvene potrebe bit će prepoznate ulaskom u Polikliniku Bagatin, nakon kojeg svijet ostaje iza vas. Na vama je samo da se prepustite i uživate u svoj brizi koju zaslužujete!

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju? (фото 5)

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju? (фото 6)

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju? (фото 7)

Kako bi trebao izgledati prostor koji brine o vašem zdravlju? (фото 8)