Search

Kako do lijepih i gustih obrva?

Kako do lijepih i gustih obrva?

Savjetuje Manuela Picard Beauty


Image: Imaxtree

Stari recept koji će potaknuti rast obrva je čisto ricinusovo ulje, a najbolje ga je nanositi navečer. To je najprirodnija varijanta, ali isto tako nije za nestrpljive

Threadingom obrva bavim se 10 godina i vjerojatno ne postoji dobar, loš i najbolji oblik s kojima se nisam susrela. Najteže je popraviti tanke obrve, a najlakše je oblikovati obrve koje nikada nisu taknute. Većina žena bar je jednom u životu pretjerala s čupanjem obrva, bilo svojom ili krivnjom kozmetičarke. Ako već neko vrijeme (godinama) pretanko čupate obrve, a odlučili ste poduzeti nešto u vezi toga, i to ne samo zato što su se u modu vratile pune, čupave obrve, već zato da vašem licu i očima komplimentira i podigne oči, pa čak i cijelo lice. Ponekad je potrebno 4 – 6 mjeseci kako biste uvidjeli stvarno stanje obrva, tj. što je od njih ostalo. To ne znači da ste osuđeni na 6 mjeseci groznih obrva, ali savjetujemo vam da prestanete čupkati sami i prepustite se stručnjaku koji će svakih 3 – 5 tjedana redovitim threadingom postići najbolji mogući oblik. Stari recept koji će potaknuti rast obrva je čisto ricinusovo ulje, a najbolje ga je nanositi navečer. To je najprirodnija varijanta, ali isto tako nije za nestrpljive. Morat ćete biti uporni, jer vas prvi rezultati očekuju tek za 3 – 4 mjeseca svakodnevnog nanošenja.
Ako želite bolje, brže i vidljive rezultate, predlažem da nabavite jedan od seruma za rast trepavica, koji djeluju i na obrve. Jedan od najboljih i najprirodnijih je Blinc Long Lash serum koji se nanosi 1 – 2 puta dnevno. Sadrži ulja jojobe i peptide i ne izaziva alergijske reakcije. Iz iskustva mogu potvrditi da su ozbiljni rezultati vidljivi već nakon 2 tjedna nanošenja.

Kako do lijepih i gustih obrva? (фото 1)


U međuvremenu predlažem da obrve popunjavate sjenilom, olovkom ili vrlo popularnom maskarom za obrve Blinc Eyebrow Mousse koja se vrlo jednostavno nanosi, pogodna je za žene koje nisu vješte s iscrtavanjem i dolazi u osam boja. Ono što ovu maskaru izdvaja iz mora drugih proizvoda za popunjavanje obrva je to što izgleda izrazito prirodno, fiksira dlačicu pa ona stoji na mjestu cijeli dan i potpuno je vodootporna, nema bojazni da se razlije u bazenu ili moru. Korištenjem maskare za obrve postiže se i željena gustoća obrva, pa je odlična alternativa trajnom bojanju obrva ili microbladingu, odnosno trajnom iscrtavanju.

Kako do lijepih i gustih obrva? (фото 2)

Kako su obrve danas jedan od najpopularnijih tretmana i kod mlađe publike, teen generacije, pa čak i djevojčica koje su željne riješiti svoju monobrow situaciju (obrve koje se spajaju u sredini čela, iznad nosa) tako i raste i interes za raznim oblicima obrva. Pravilo je to da pravila nema, ne postoji šablona po kojoj bi se trebalo oblikovati obrve, već je moja filozofija da se prati prirodan rast vlastitih obrva i iz njih dobije najbolje. Najtraženiji oblik obrva ipak ima Kim Kardashian, druga po redu je Cara Delevingne, a treća Megan Fox.

Kako do lijepih i gustih obrva? (фото 3)
Najbitnije je imati realna očekivanja i prepustiti se stručnjaku da napravi svoj posao i, naravno, uživati u novom obliku obrva, jer ipak su obrve jedna od najbitnijih karakteristika na licu i svakako mogu ''podići'' i najopuštenije kapke, obraze i lice, ali i upravo suprotno, ako su pogrešno oblikovane.

Web: www.manuelapicardbeauty.com/Izvor:

Adresa: Palmotićeva ulica , 10000 Zagreb
Telefon: 01/4819-552; 099/517-4112

Related articles

Buro 24/7 Selection

više