Search

Kako je bivši model Elle Macpherson postala beauty magnat

Kako je bivši model Elle Macpherson postala beauty magnat

Biznis u teglici


Image: Promo/Instagram

Nekad supermodel, danas poslovna žena počela je svoj posao u beauty svijetu lansiranjem čarobnog praha kao dodatka prehrani

Tko bolje zna što je potrebno za ljepotu žene od one koja je svoju karijeru gradila u modnom svijetu, koji je pored zahtjevnog rada tražio besprijekoran izgled svaki dan? Odgovor na to poslala nam je Elle Macpherson, australski model i poslovna žena. Prvo je 2014. godine lansirala dodatak prehrani u obliku praha "The Super Elixir" koji je instantno zaludio svijet. Zašto? Osim toga što se danas više nego ikad polaže velika pažnja na zdravlje, isto vrijedi i za izgled. I opet postavljamo pitanje, tko će bolje prodati proizvod iz navedene kategorije nego netko koga pola života zovu "The Body"?

Kako je bivši model Elle Macpherson postala beauty magnat (фото 1)

Nakon što je mnogim časopisima o ljepoti otkrivala svoje beauty tajne, logičan slijed je bio da unovči tu zainteresiranost za njezine navike. U suradnji s dvije ekspertice na području znanosti i marketinga, pokrenula je brend WelleCo i postavila temelje za svoju karijeru u svijetu ljepote i zdravlja. Njezin proizvod je dodatak prehrani u obliku zelenog praha koji sadrži nešto više od 45 sastojka. Voće, povrće, sladila, probavni enzimi i nekoliko vrsta kineskog bilja. Dovoljno je tek dvije žličice dnevno kako bi se postigao njegov učinak. Zvuči fantastično, a vrijeme je pokazalo njegovu popularnost. Ove godine je u suradnji s jednim od najpoznatijih američkih brendova Aerin lansirala i limitirano izdanje u zlatnoj teglici. Od pokretanja svojeg prvog proizvoda brend je danas prisutan u više od 60 zemalja svijetaOnline trgovina također cvate, a mnoge poznate osobe kao što su Karolina Kurkova i Kate Moss vjerne su potrošačice zelenog praha. Uz taj najpopularniji proizvod koji ju je vinuo u domenu popularnosti, u ponudi ima još nekoliko dodataka prehrani među kojima je i poseban prah namijenjen djeci. Vodeći se potrebama svojeg sina koji nerijetko nakon škole završi u Starbucksu, u prosincu je lansirala proizvod koji također ojačava imunitet, pojačava koncentraciju i imaju problema s biranjem zdravih namirnica. Možemo reći da je za sada mislila na sve i pogodila je pravi trenutak za lansiranje proizvoda koje će svaka žena koja polaže veliku pažnju na zdravlje i izgled htjeti svugdje nositi sa sobom. 

Kako je bivši model Elle Macpherson postala beauty magnat (фото 2)


Ako odemo korak unatrag, Elle je 1990. godine pokrenula liniju donjeg rublja za žene, jer se kako kaže, u njega zaljubila još kao tinejdžerica kada joj je mama kupila prvi komplet. Od tada pa sve do danas uvijek vodi računa da joj je donje rublje savršeno kompletirano (zvuči poznato?), a ženama je htjela pružiti osjećaj savršenog tijela, pa čak i onda kada to nije. Također je u prošloj godini predstavila liniju rublja koje je pomno osmišljeno da funkcionira kao druga koža. Jednostavni i udobni modeli i boje koje se neće prozirati ispod odjeće, neće gužvati svilene bluze ili se uopće primijetiti. Zagovara besprijekoran dizajn koji nosi poruku: učiniti tijelo savršenim i onda kada ono to nije. Lukavo, ali zapravo vrlo smisleno, "The Body" dobro zna što radi i ne možemo osporiti da je u tome jako uspješna. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više