Traži

Kako u nekoliko koraka do savršenih obrva?

Kako u nekoliko koraka do savršenih obrva?

Brend Billion Dollar Brows


Fotografija: PR

Obrve su najvažnija karakteristika na licu i zato vam predstavljamo Billion Dollar Brows, kozmetiku za obrve koja bi trebala biti sastavni dio svake ženske makeup torbice

Billion Dollar Brows brend osnovan je 2004. godine, u Los Angelesu, kao zamisao da se ženama omogući što jednostavnije i brže održavanje obrva. S obzirom da se BDB danas može nabaviti gotovo u cijelom svijetu sigurno je da je ovaj brend postao prepoznatljiv po svojoj kvaliteti i lakoći primjene. Sada u samo nekoliko koraka i sa samo nekoliko proizvoda možete imati savršene obrve svaki dan. 

BDB sjenilo je vrlo lagane, svilenkaste tekstura i uz pomoć četkice za obrve moguće je vrlo precizno nanijeti sjenilo bez pretjerano teškog makeup looka. Sjenilo se preporučuje kod obrva koje su vrlo rijetke i potrebno ih je vizualno učiniti gustima. Dostupno je u 4 različite nijanse za svaki ton obrva. 

Kako u nekoliko koraka do savršenih obrva? (фото 1)

Kako u nekoliko koraka do savršenih obrva? (фото 2)

 

Ovaj korektor je tajno oružje svih savršenih obrva. Prekrasne je kremaste teksture, i dok s jedne strane osvjetljivač daje definiciju obrvama i instantni ''face lift'' jer se nanosi odmah ispod luka obrva, s druge strane korektor može sakriti sve male nedostatke na licu. Odličan je tijekom dana jer ga možete nanositi kad god i gdje zatreba, na podočnjake, prištiće, pigmentacije. 

Kako u nekoliko koraka do savršenih obrva? (фото 3)

Universal brow pencil je olovka koja je formulirana da odgovara većini tipova kože, obrva i kose, nanosi se vrlo lako jer je fine, prirodne teksture, četkica s druge strane olovke pridodaje prirodnosti i blendiranju za savršen finiš. Ova olovka nikad ne treba šiljilo i zato je idealna za vašu torbicu i popravke tijekom dana. Ponekad olovke mogu izgledati teško na licu, zato savjetujemo da ucrtate nekoliko dlačica olovkom i pročešljate obrve četkicom koja se nalazi s druge strane.

Kako u nekoliko koraka do savršenih obrva? (фото 4)

Brows on Point Micro Pencil je najnoviji proizvod iz Billion Dollar brows obitelji, vodootporna olovka kojom se precizno mogu ucrtavati dlačice tamo gdje je potrebno, čime daje izuzetnu prirodnost obrvama. Dolazi u 4 nijanse, kao i sjenila, Blond, Light Brown, Taupe i Raven. 

Kako u nekoliko koraka do savršenih obrva? (фото 5)

Brow Boost Primer & Conditioner je primer pun vitamina kako bi pospješio rast i njegovao vaše obrve, nanosi se ispod sjenila, olovke ili maskare za obrve, svakodnevno.

Kako u nekoliko koraka do savršenih obrva? (фото 6)


Hint of Tint maskara je idealna ako želite prirodnost, a ipak dodati gustoću vašim obrvama, a osim primarne funkcije prekriva sijede dlačice i traje cijeli dan. Dostupna je u dvije nijanse, tamnijoj i svjetlijoj.  

Kako u nekoliko koraka do savršenih obrva? (фото 7)

Više o Billion Dollar Brow proizvodima možete saznati na www.manuelapicardbeauty.com ili na broju telefona 01/4819-552 studija koji se nalazi Palmotićevoj 3. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više