Search

Koji su beauty tretmani trenutno najtraženiji među Hrvaticama?

Koji su beauty tretmani trenutno najtraženiji među Hrvaticama?

Istražili smo poznata mjesta u gradu


Image: Joe Desousa / Promo

Nakon duge i sive zime naša koža vapi za tretmanom koji će ju pripremiti za toplo vrijeme koje stiže. Istražili smo koji su tretmani najpopularniji među Hrvaticama...

Fenomen "proljetno čišćenje" možemo preslikati na nekoliko kategorija. Nove sezone i nova godišnja doba djeluju na nas kao da započinje nova mini era. Čišćenje ormara, preuređivanje stanova, promjene u prehrani, zadnji voz za upisivanje sporta ako želite barem nešto napraviti do ljeta, rješavanje toksičnih odnosa i priprema tijela i duha za - proljeće. Kapute i veste mijenjaju lagane haljine i puloveri od konca, balerinke i sandale uskaču umjesto teških čizama i valja se pripremiti na vrijeme. Beauty industrija cvjeta, na raspolaganju su nam tretmani koje god poželimo i krećemo u akciju mini preobrazbe. Pedikura, piling tijela, masaža, tretmani lica i tijela, oblikovanje tijela, samo su neki od tretmana koje žene traže nakon zime. 

Kada je u pitanju lice, najtraženiji tretman u ekskluzivnom kozmetičkom salonu Ambassade de la Beauté je Remmodeling Face. Poznati tretman koji je omiljen među Parižankama sada su prepoznale i Hrvatice, a radi se o naprednom bioelektroničkom tretmanu za personaliziranu njegu kože koji funkcionira na principu kombinacije četiri vrste struje koje su zaslužne za otvoreniji izgled očiju, izraženije jagodice, ublaženije bore i jasnije definirane konture lica. U tretmanu elektroporacije koristi se specijalni serum Cocktail d'Actifs Régénérants koji potiče epidermalnu obnovu i revitalizira kožu. Prepun vitamina i aktivnih sastojaka dobivenih najnaprednijim biotehnologijama, ovaj koktel donosi višestruko korisne rezultate, čak i u slučaju kada je koži prijeko potrebna revitalizacija. 

Koji su beauty tretmani trenutno najtraženiji među Hrvaticama? (фото 1)

Hrvatice, za koje mnogi kažu da su jedne od najljepših i njegovanih žena na svijetu, svoju ljepotu mogu zahvaliti genima, uravnoteženom načinu života i pažljivoj njezi koju biraju za sebe. "Proljetno čišćenje" zahtijeva lijepu i njegovanu kožu lica, ali se čini da je prednost ipak na tijelu. Odlazak na plažu se bliži i valja biti besprijekorno. Zadržat ćemo se još na licu, s obzirom na to da je ono prvo na udaru (tijekom cijele godine), a u Bliss Institutu osim ultrazvučnog čišćenja lica koje je nezaobilazno, iznimno su popularni anti age tretmani poput mezoterapije i vrhunske visoko selektivne Carita tehnologije. Uz lice, klijentice rado biraju pedikuru i manikuru s trajnim lakom kao i novu Yumi lashes metodu liftinga trepavica, obzirom na to da s početkom proljeća želimo stavljati i što manje makeup-a

"Kraj zime, odnosno početak proljeća uvijek je dinamičan period u Blissu. Popularno zvani "detox tretmani" kada je u pitanju naše tijelo uvijek odnose najviše termina. Najtraženiji su termini u spa zoni, jer su saune najpoželjniji oblik izbacivanja štetnih tvari iz organizma, potiču cirkulaciju i ubrzavaju metabolizam, a nakon saune puno se lakše podnose i anticelulitne masaže i cupping jer su mišići zagrijani."  - otkrila nam je vlasnica Bliss Instituta, Jasminka Herceg. 

Koji su beauty tretmani trenutno najtraženiji među Hrvaticama? (фото 2)

U potrazi za raznolikim tretmanima koji će njihovu kožu osvježiti, vratit će joj elastičnost i skinuti pokoji centimetar, Hrvatice često biraju one u Poliklinici Bagatin. Ondje su istaknuli tri top tretmana za koje treba stati u red, a to su Med Contour Multipower, Venus Legacy i već dobro poznata Zerona neinvazivni laser. Med Contour Multipower je super aparat koji posjeduje četiri aplikatora: za uklanjanje masnih nakupina i razbijanje celulita"Body shape", za zatezanje i učvršćivanje kože "Body shape & tight", za limfnu drenažu "Drainage" i poseban aplikator za tretiranje kože lica "Face lifting". Tijekom tretmana zajedno djeluje snaga ultrazvučne terapije, radiofrekvencije, limfne drenaže i vakuuma. Na površini kože neće biti nikakvih posljedica, a tretman je potpuno bezbolan. Rezultati se vide odmah nakon prvog tretmana, a daljnji gubitak centimetara nastavlja se u sljedećih nekoliko tjedana. Nema rezova, boli i oporavka, a rezultat je zategnuto i lijepo oblikovano tijelo.

Još jedan od vrlo traženih tretmana za oblikovanje tijela, s naglaskom na zatezanje opuštene kože tijela, je Venus Legacy koji kombinira čak četiri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a osim što su najnoviji u modernoj tehnologiji  zahtijevaju i najmanje gnjavaže. Tretmani traju oko 45 minuta te ih je jednostavno ubaciti u dnevni raspored, s obzirom na to da se lako možete vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.

Koji su beauty tretmani trenutno najtraženiji među Hrvaticama? (фото 3)

Među top tri tretmana je Zerona neinvazivni laser čija je prvenstvena namjena uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga. Efektivno uklanja masno tkivo, reducira celulit i zateže kožu bez negativnih nuspojava, i to u samo nekoliko tjedana. Jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima te istovremeno reducira centimetre na trbuhu, stražnjici ili bokovima. Lijepo oblikovano tijelo je u fokusu i u Beauty centru Božica gdje je pored velikog izbora tretmana i usluga najveća gužva trenutno na ultrazvučnoj liposukciji, revolucionarnom tretmanu ozonom i kisikom te Oxifat tretman s dodatkom infra saune i kromoterapije koji je definitivno djelotvorna profesionalna metoda za otklanjanje masnih naslaga, a efekt je jednak onome kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka. Pojačava bazalni metabolizam te sklonost debljanju mijenja u sklonost mršavljenju, a pozitivno djelovanje osjeća se dugo nakon tretmana s vidljivim i trajnim rezultatima.

Suma sumarum, sve mi žene želimo izgledati njegovano u svako doba i osjećati se dobro u svojoj koži. Ljepota dolazi iznutra, ali se možemo malo razmaziti i izvana te uživati u rijetkim trenutcima kada se drugi brinu za nju. Za kakvo god "proljetno čišćenje" se vi odlučili vodite računa o tome da bude - ugodno. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više