Search

Koji nas trendovi u kosi čekaju ovog proljeća?

Koji nas trendovi u kosi čekaju ovog proljeća?

L'Oréal Professionnel It Looks


Image: PR

Najnoviji styling trendovi za proljeće/ljeto 2015. dolaze iz backstagea glazbenih festivala

Glazbeni festivali postali su mjesto na kojem se mora biti prisutan. Rock i pop zvukovi stvaraju svoju vlastitu odu ljetu. Veze sa 70-ima mogu se naći svugdje, a kod frizura se primjećuje osjećaj slobode, igra sa stilom gdje se ruše vlastite granice.

Bob, pletenice, 'wet look', 'shag' (razbarušena kosa) 70-ih mogu se vidjeti na modnim pistama. 'It' frizura sezone postaje 'shag' koji je započeo 70-ih, dosegao vrhunac 80-ih, kad je postao omiljena frizura čitave generacije pjevača od Chrissie Hynde do Debbie Harry. Ovog ljeta vraća se na velika vrata, u strukturiranoj ili lagano razbarušenoj formi. Ali u svakom slučaju: must-have frizura.

Mogao se vidjeti na modnim revijama Toma Forda, Anthonyja Vaccarella i Louisa Vuittona te na slavnima kao što su Alexa Chung i Edie Campbell, koja je utjelovila specifičan 'brit pop' duh svojom prepoznatljivom frizurom. Ove godine 3 looka sezone utjelovile su 2 'it' djevojke i po prvi put 'it' muškarac: Alice Dellal, Malika Haydon i Jack Guinness.

Blond 'shag' Alice Dellal

Britansko-brazilska glazbenica i topmodel Alice Dellal, ekscentrična je nasljednica i muza Karla Lagerfelda za Chanel, a odsad je i fotografkinja. Jedna je od prvih koja je 2009. pokrenula 'undercut' trend. Nova L'Oréal Professionnel 'it' djevojka mijenja frizure, i ove godine odabire nešto tamniju blond verziju sa šiškama.

Blond postaje rock: jako hladna na dužini i vrhovima, u potpunom kontrastu s prirodno tamnim korijenom. Stručnom aplikacijom boje postiže se suptilni prijelaz između korijena i vrhova i dobiva look sezone.

Koji nas trendovi u kosi čekaju ovog proljeća? (фото 1)

Black 'shag' Malike Hayden

Bollywood zvijezda i elektro DJ, polu Indijka, polu Australka, Malika Hayden nova je L'Oréal Professionnel 'it' djevojka. Kako bi naglasio rock zvijezdu u Maliki, Frédéric Mennetrier bio je inspiriran hrabrošću najvećih međunarodnih zvijezda kao što su Katy Perry i Vanessa Hudgens. Boji je dodao vibrantnu crvenu koja je u kontrastu s tamnijom bazom.

Koji nas trendovi u kosi čekaju ovog proljeća? (фото 2)

'Undercut' Jack Guinnessa

Jack Guinness britanski je model i DJ koji ove sezone postaje lice za L’Oréal Professionnel kao prvi 'it' look muškarac. 'Undercut' je hit frizura za muškarce. Kombinira dva stila: ozbiljan, obrijani look 30-ih i 40-ih s rokerskim lookom 50-ih. Djelomično ili potpuno obrijan s jedne strane, kosom podignutom u zrak s razdjeljkom ili bez njega, ova frizura utjelovljuje seksi look sezone.

Koji nas trendovi u kosi čekaju ovog proljeća? (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više