Search

Koji su najnoviji trendovi u njezi kose?

Koji su najnoviji trendovi u njezi kose?

DermaCare centar i Antonija Blaće donose nam najnovije proizvode i trendove u njezi kose

BURO.

Image: John Pavlish

Ivica Palinić, voditelj frizerskog dijela DermaCare centra (Teslina 12) predstavlja nam najnovije proizvode i trendove u njezi kose kroz jednostavne ali vrlo upečatljive frizure njihove ambasadorice, popularne voditeljice Antonije Blaće

Budući da je Antonijina kosa tretirana kemijskim i mehaničkim procesima, potrebno ju je posebno njegovati kako bismo joj vratili elastičnost, živost i sjaj. Nova CHI linija od argana specijalist je za ovu problematiku, jer osim što hidratizira i vraća sjaj kosi, ne čini je teškom, što omogućuje veliku manipulaciju kosom i njezinu postojanost. Antonijinu kosu tretirali smo šamponom i maskom iz ove linije, a nakon prosušivanja koristili smo "volumen booster" za korijen kose, dok smo na vrhove nanijeli arganovo ulje za dodatnu hidrataciju i styling kose. Frizuru smo dobili obrađujući kosu na veliku okruglu četku kako bismo dočarali "chic de Parisiene".

Koji su najnoviji trendovi u njezi kose? (фото 1)

Na vrhove Antonijine kose nanijeli smo Keratin Silk Infusion kako bismo osigurali dodatni sjaj i kosu zaštitili od topline pegle, kojom smo oblikovali kovrče te vrhove ostavili neuvijenima, čime smo dobili boemsko razbarušenu frizuru idealnu za večernji izlazak. Za konačni styling, kosu smo fiksirali Chi Extra Finishing lakom, koji frizuri pružaju dugotrajni volumen i čvrstoću.

Koji su najnoviji trendovi u njezi kose? (фото 2)

Koji su najnoviji trendovi u njezi kose? (фото 3)

Boemski razbarušena kosa idealna je podloga za izuzetno modernu ležerno upletenu pletenicu, koja je modno nezaobilazna i u dnevnoj i u večernjoj svečanijoj prigodi.

Koji su najnoviji trendovi u njezi kose? (фото 4)
Koji su najnoviji trendovi u njezi kose? (фото 5)


Related articles

Buro 24/7 Selection

više