Search

Kozmetika ovog brenda je najbolje čuvana tajna supermodela

Kozmetika ovog brenda je najbolje čuvana tajna supermodela

"Earthen"

Tekst: E.G.


Image: PR

Otkrijte "Earthen"- brend koji njezi kože pristupa holistički i potpuno individualno, zbog čega ga obožavaju neke od najpoznatijih žena svijeta

Potraga za savršenom hidratantnom kremom, kremom za područje oko očiju te pilingom za lice može trajati godinama. Jedan brend će vam ponuditi dobru kremu, ali ona neće pasati sa serumom koji koristite od nekog drugog brenda i našli ste se u nepotrebnom problemu. Nađete li brend kojem u potpunosti možete vjerovati, te koristiti više njihovih proizvoda, možete se smatrati sretnima. Fokusirajte se na specijalizirane brendove koji odgovaraju vašem tipu kože i vašim specifičnim potrebama i nemojte odustajati dok ne pronađete onaj koji vam u potpunosti odgovara.

Jedan takav brend je stvorio i Mike Tabiri. Nakon što se cijelog života mučio s ljuštenjem kože u području lica i shvatio da ga ljudi često promatraju prvenstveno kroz prizmu osobe s problematičnim licem, odlučio je uzeti stvar u svoje ruke. Nekoliko je godina testirao proizvode, sastojke i namirnice, da bi na kraju došao do Instant Peela - proizvoda za eksfolijaciju koji je riješio sve njegove probleme.

Kozmetika ovog brenda je najbolje čuvana tajna supermodela (фото 1)

Shvatio je da se doista radi o nečemu što tržište treba, angažirao talentiranog mladog kemičara te pokrenuo brend Earthen. U svojoj ponudi imaju svega šest proizvoda: spomenuti Instant Peel, hidratantnu kremu za normalnu i suhu kožu, hidratantnu kremu za masnu kožu, krema za područje oko očiju protiv tamnih krugova te ona koja sprečava natečenost i na kraju, kremu koja utječe na nestanak bora. Vode se jednostavnim principima: klijentu treba pristupiti individualno, koža je lijepa kad se osjećamo dobro i živimo u skladu s prirodom, a ponuda proizvoda treba ostati provjerena i jasna.

Sve to, naravno, uz pomoć odabranih prirodnih sastojaka. Cijene se kreću do 50 do 200 dolara, a proizvodi se mogu nabaviti u probranim američkim ljekarnama i, ako ste dovoljno brzi, na Amazonu. Naposljetku, riječ je o proizvodima koje navodno koriste svi supermodeli, ali i glumice i pjevačice, ljubomorno ih čuvajući za sebe, što je razlog zbog kojeg za ovaj brend do sad još niste čuli.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više