Search

Ksenija Pajić u zlatnim rukama Jasminke Herceg

Ksenija Pajić u zlatnim rukama Jasminke Herceg

Inovativan anti-age tretman odsad i na našem tržištu

Urednik: A.P.


Image: PR

Tretman koji je osvojio svjetske metropole odsad je dostupan u Zagrebu

Kako bi svim ženama olakšao i pojednostavio borbu protiv vremena Bliss institut, koji se odnedavno može pohvaliti titulom jedinog Decléor i Carita instituta u Hrvatskoj i regiji, svoju je ponudu obogatio brojnim vrhunskim proizvodima i tretmanima, te je tako prestižni tretman Trio of gold, odnosno tretman tri zlata osim u Parizu, Londonu i New Yorku, dostupan i u samom srcu Zagreba. Dragocjeni sastojci tretmana tri zlata, koji su esencija ovog tretmana, rezervirani su prije svega za zahtjevnije tipove koža, kao i za kožu iznad pedesete godine života.

Decleor

Prvi zlatni sastojak je zelena mikroalga, biološko zlato koje djeluje umirujuće i protuupalno, štiti kožu i jača njen imuno sustav. Drugi je sastojak šafran, poznat kao biovegetalno zlato, a koji će se pobrinuti da se s kože lica uklone bilo kakve suvišne pigmentacije i spriječi nastanak novih. Treće je mineralno zlato koje sadrži 24-karatno zlato i koje će ispraviti nepravilnosti na koži i iza sebe ostaviti predivnu svježinu i sjaj.

Ksenija Pajić

Osim navedenih, tretman je bogat i drugim dragocjenim sastojcima poput biohijaluronske kiseline, smeđe alge i arganovog ulja, koji zajedno čine jedinstveni nektar ljepote pogodno djelujući na kožu, zadržavajući njezin zdrav i mladolik izgled. Sve čari ovog tretmana odmah je odlučila isprobati i glumica Ksenija Pajić, nova Carita brend ambasadorica. "Pobornik sam prirodne ljepote, a zahvaljujući stručnosti Jasminke Herceg i svim luksuznim Carita proizvodima iz Bliss instituta te bezbolnom i učinkovitom 'tri zlata' tretmanu, svaka žena bez obzira na dob može ponosno nositi svoje godine. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana, a blistav i prirodan izgled i višestruke koristi zagarantirani", izjavila je glumica Ksenija Pajić.

Jasminka Herceg, Ksenija Pajić

Tri zlata temelji se na manualnoj masažnoj i drenažnoj tehnici, a u ritualu se obavezno koriste i sve aplikacije revolucionarnog Cinetic aparata, koje će se pobrinuti za čistoću i reaktivaciju stanica s pomoću Skin refiner piling špatule, tonus mišića i hidratacija kože putem galvanske struje i Metalic Gloves, za punjenje i korekciju bora te definiranje kontura lica putem Precision Pens i Perfect Contour olovaka, kao i apsorpciju svih aktivnih sastojaka u duboke slojeve kože putem ultrazvuka i LED svjetlosne terapije. Upravo zbog kompleksnosti i bogatih aktivnih supstanci, tri zlata jedini je globalni anti-age tretman koji u potpunosti regenerira i oživljava kožu te ju štiti i učvršćuje.

Visoko selektivni Carita brend, čija tradicija seže još u četrdesete godine prošlog stoljeća, predstavlja pojam za profinjenost i sofisticiranost, u suptilnim teksturama svojih proizvoda, ali i u jedinstvenom konceptu rada.

Više informacija potražite na: www.bliss.hr

Adresa: Ilica 15, 10000 Zagreb; Email: [email protected]

Related articles

Buro 24/7 Selection

više