Search

Kućni recept: sprej za efekt morskih valova u kosi

Kućni recept: sprej za efekt morskih valova u kosi

Nemarne ljetne frizure uz pomoć spreja s morskom soli


Image: Foto1-3

Od sada vam svaki dan može biti kao onaj proveden na plaži. Sprej s dodatkom morske soli idealan je proizvod za sve one koji vole osjećaj svježine u kosi, kao da su upravo izašli iz mora i svoju kosu osušili na suncu

Nerijetko se pod utjecajem soli naša kosa nakovrča pa je čest rezultat prekrasna frizura bez puno truda. Ako želite ovakvu frizuru i nakon godišnjeg odmora, potreban vam je slani sprej za kosu. Ovaj proizvod daje kosi veći volumen i teksturu jer sadrži morsku sol, a njezina ljekovita svojstva poznata su još od davnina. Sol uklanja razne tegobe, djeluje opuštajuće na cijeli organizam, a i obnavlja oštećenu kožu. Iako je ovaj proizvod relativno popularan na tržištu beauty proizvoda, jednako dobru verziju možete napraviti i u kućnoj radinosti. Otkrivamo kako možete postići ovu nestašnu frizuru u samo nekoliko koraka. 

Kućni recept: sprej za efekt morskih valova u kosi (фото 1)

1 čaša tople vode, dovoljno da vam stane u bočicu u kojoj ćete držati sprej
3 žlice morske soli
2 žlice gela za kosu na bazi vode
1 žlica ulja od kokosa

Ovaj sprej možete koristiti na dva načina. Poprskajte kosu sprejem dok je još vlažna, a zatim je osušite na suncu ili s pomoću fen, istovremeno prstima oblikujući pramenove, a možete je pak svezati u punđu ili pletenice prije spavanja. U oba slučaja rezultat će biti predivne kovrče, baš kao s plaže.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više