Search

Lijepa Judita Franković prenosi nam 'Poruku jedne frizure'

Lijepa Judita Franković prenosi nam 'Poruku jedne frizure'

Inspirirana nesvakidašnjom mogućnošću glumačke transformacije

BURO.


Image: PR

'Poruka jedne frizure' ideja je koja je proizišla iz frizerskog studija Etra, odnosno, autorsko je djelo Petre Granić koja nam kroz frizuru želi dočarati karakter osobe...

Ona je drugačija – hrabra, marljiva, ambiciozna, no istodobno intuitivna i nježna. Judita Franković glumica je koja, iako bez formalnog obrazovanja, svojim ulogama ostavlja bez daha. Njezina kameleonska priroda i moć transformacije koja joj je utisnuta u genima, pravi su dokaz da istraživanje vlastitih mogućnosti, hrabrost u odlukama i smjelost u odabirima ponekad mogu odvesti na posve neočekivane i uzbudljive životne puteve. I kad ne igra, ona se igra, a njezina snažna osobnost s malom dozom promišljene provokacije, čini da su sve oči, bilo na sceni ili izvan nje, uvijek uprte u njenom smjeru.

Lijepa Judita Franković prenosi nam 'Poruku jedne frizure' (фото 1)

‘Spojiti nespojivo’ bila je moja nit vodilja i pri kreiranju Juditine frizure. Strogi rez ravnih šiški daje odrješitost licu i kontrastira ovalnom zavijutku koji nastavlja geometrijsku igru forme crta – valjak – krug. Priču uokviruju nježni kestenjasto-svijetli pramenovi koji stapaju i povezuju cjelokupnu frizuru u jedno, pritom sjajno ističući smaragdnu boju njenih očiju. Nije nemoguće – i ravno može biti zaobljeno, i zaobljeno može biti ravno. Granice ne postoje, a sve želje mogu biti ispunjene.

Lijepa Judita Franković prenosi nam 'Poruku jedne frizure' (фото 2)

Lijepa Judita Franković prenosi nam 'Poruku jedne frizure' (фото 3)

Lijepa Judita Franković prenosi nam 'Poruku jedne frizure' (фото 4)

Autor: Petra Granić / studio Etra

Fotografija: Mare Milin

Šminka: Dajana Pajkić

Odjeća: I-Gle

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više