Search

Ljepota vaše kože krije se u koenzimu Q10

Ljepota vaše kože krije se u koenzimu Q10

Podarite svojoj koži najbolju njegu


Image: Promo

Koenzim Q10 je fascinantan sastojak koji se nalazi u svim dijelovima našeg tijela i bez njega koža jednostavno ne može

Koenzim Q10 igra presudnu ulogu u proizvodnji energije u svakoj stanici našeg tijela. Pomaže cirkulaciji, stimulira imunološki sustav, povećava oksigenaciju tkiva i ima značajan utjecaj protiv starenja. Koenzim Q10 je supstanca koja se prirodno nalazi u koži i naš ju organizam sam proizvodi, te je potreban za pravilno funkcioniranje organizma. Koristi se u medicini diljem svijeta sa strane liječnika koji su usmjereni na prirodno i nutricionističko liječenje mentalnih funkcija. Također se naširoko upotrebljava u Japanu gdje se uzima prema preporuci liječnika za bolesti srca i krvnih žila, visokog krvnog tlaka i pojačanje imunološkog sustava. Nažalost, njegova količina u organizmu smanjuje se starenjem i poželjno ga je konzumirati kao dodatak prehrani. Ipak, prvenstveno se ističe kao sastojak koji se nalazi u kozmetičkim proizvodima protiv bora.

Ljepota vaše kože krije se u koenzimu Q10 (фото 1) 

Beiersdorfovi znanstvenici među prvima su istražili formule za njegu kože s Q10-om i došli su do odličnih rezultata istraživanja koje je 7 mjeseci provodilo 24 stručnjaka te došlo do spoznaje da korištenje NIVEA Q10plus Serum Pearls proizvoda značajno obnavlja razinu Q10-a u koži te ju istovremeno i štiti. Posebna formula u perlicama, koje se aktiviraju netom prije korištenja i djeluju kao homogeni serum zajedno s hidratizirajućim gelom nadomještava čak deset godina deficita Q10-a u koži, u samo dva tjedna redovite uporabe.

Ljepota vaše kože krije se u koenzimu Q10 (фото 2)

Osim ključnog sastojka posebna formula sadrži još dva aktivna sastojka kože, a to su hijaluronska kiselina i kreatin, a sadržani su u hidratantnom gelu koji okružuju perlice. Hijaluronska kiselina pomaže hidratizirati kožu, jačajući njenu sposobnost za zadržavanjem vode, dok kreatin podupire energetske zalihe kože. Formula seruma s ova tri aktivna sastojka protiv starenja, potiče prirodne procese unutar kože, smanjuje vidljivost bora i daje koži mekan i mladolik izgled. NIVEA Q10plus Serum Pearls namijenjen je svakodnevnoj upotrebi, a za optimalne rezultate serum se preporučuje koristiti dva puta dnevno. 

Ljepota vaše kože krije se u koenzimu Q10 (фото 3)

Nive Q10 Plus dnevna krema protiv bora sadrži i kreatin koji poboljšava djelovanje koenzima Q10 protiv bora. Ona vraća koži elastičnost i čvrstoću te djeluje na sitne linije i smanjuje bore. Koži lica vraća mladolik izgled, pruža pojačanu UVA zaštitu te dodatno njeguje vitaminom E, pogodnim za sve tipove kože.   

 

Ljepota vaše kože krije se u koenzimu Q10 (фото 4)

 

Obogaćena kreatinom, noćna Q10 plus krema obnavlja kožu "Q10 efektom" te tijekom noći otklanja znakove dnevnog stresa. Ova intenzivna, hidratantna krema djeluje regenerativno na stanice kože dok spavate - za buđenje s osvježenom i glatkom kožom. Kombinacija ova tri proizvoda vašu kožu će nahraniti i obogatiti ključnim sastojkom te će joj osigurati mladolikost. 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više