Search

Ljeto je skoro gotovo, ali preplanuli ten možete održati. Jedan od najboljih spray tan salona ima Lada Mitrašinović koja nam je dala ove savjete

Ljeto je skoro gotovo, ali preplanuli ten možete održati. Jedan od najboljih spray tan salona ima Lada Mitrašinović koja nam je dala ove savjete

Tekst: A.P.


Godišnji vam je vjerojatno gotov, ali preplanuli ten se još drži kao podsjetnik na onih par dana mira i bezbrižnosti koje ste si priuštili van ovog ludila koje nazivamo 2020. godinom. Najavljuju nam topao i iznimno sunčan rujan te ćemo po svemu sudeći još imati prilike nositi sve one ljetne haljinice, kratke hlačice i topove koje smo prošetali po obali. Boja koju smo stekli na plaži polako će blijediti, ali ako je želite zadržati i progurati cijelu jesen s preplanulim tenom možda je odgovor spray tan. Ovu tehniku tamnjenja (koja je zdravija od odlazaka u solarij) ima velik broj salona u Zagrebu, a mi smo za savjete upitali jedan od najboljih i najrazvikanijih. Radi se o salonu Bela Make Up iza kojeg stoji poznata make up artistica Lada Mitrašinović. Lada nam je potvrdila da ljetni ten možete održavati koliko dugo želite, a potreban broj dolazaka za održavanje je jednom u 10 dana. U nastavku vam donosimo nekoliko Ladinih savjeta i odgovora na najčešće postavljana pitanja u svezi spray tana.

Ljeto je skoro gotovo, ali preplanuli ten možete održati. Jedan od najboljih spray tan salona ima Lada Mitrašinović koja nam je dala ove savjete (фото 1)

Dan prije samog tretmana preporučuje se napraviti piling kože te depilacija (bilo da je brijanje ili vosak).

Na dan tretmana klijenticama uvijek kažem da dođu obučene u nešto široko i lagano poput trenirke ili haljinice, te na kožu ne smiju stavljati nikakve proizvode poput ulja ili kreme jer su to uglavnom razlozi zašto nastaju mrlje nakon špricanja. Bitno je i da nakon samog tretmana boravite u prostoru koji je klimatiziran kako se ne biste oznojili.

Sam tretman traje svega 15 minuta te se radi ručno jer je nedavno nabavila najnoviji aparat za nanošenje koji joj omogućava preciznost.

Tuširanje slijedi uglavnom 8 sati nakon tretmana te se preporučuje nakon toga nahraniti kožu tijela i lica nekim hidratantnim mlijekom.

Ljeto je skoro gotovo, ali preplanuli ten možete održati. Jedan od najboljih spray tan salona ima Lada Mitrašinović koja nam je dala ove savjete (фото 2)

Što se tiče nijanse koja se nanosi – ona se prilagođava vlastitom pigmentu pa se time postiže prirodan izgled, a sam tretman se preporučuje napraviti dan ili dva prije nekog važnijeg događanja jer je tada nijansa najljepša.

Boja traje u prosjeku od 5 do 7 dana, a za trenutak kada se počinje skidati, imam mali trik. Nakon tuširanja s toplijom vodom, posušite se na zraku par sekundi te zatim uzmite ručnik i “izribajte” tijelo – vidjet ćete sami kako vam se boja skida i tako ćete je skinuti u potpunosti.

Mrlje koje ostaju na robi nakon samog tretmana ili uslijed znojenja, uklanjaju se pranjem u perilici rublja te ih nije potrebno nositi na kemijsko čišćenje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više