Search

Makeup kolekcija skrojena po mjeri Instagram generacije

Makeup kolekcija skrojena po mjeri Instagram generacije

Dior Backstage

Tekst: A.P.


Image: Dior Press

Da je sve podređeno Instagramu i njegovim mnogobrojnim korisnicama dokazuje i nova Diorova kolekcija iza koje stoji genijalac Peter Philips. Naime, na prezentaciji koja je održana jučer edukator kuće je nekoliko puta ponovio "as seen on social media" (kao što smo vidjeli na društvenim mrežama) što je jasan pokazatelj koliko društvene mreže, s Instagramom na čelu, danas utječu na sve sfere luksuza od odjeće do makeupa. Kultura selfieja je samostalno promijenila beauty industriju s naglaskom na pudere, bronzere, shimmere - sve one proizvode koji licu daju besprijekoran izgled koji se potom dodatno pegla, nekoć filterima danas fotošopom u maniri profesionalaca.

Dior

Nije čudno da se velike kuće pitaju kako ponuditi korisnicima nešto što će im omogućiti filter na licu, točnije što bolju moć prekrivanja uz što prirodniji rezultat. Diorova Backstage kolekcija je u mnogočemu povratak na početak, i to u smislu palete boja i jednostavnosti apliciranja i kombiniranja istih. S prvim pogledom na paletu proizvoda i ponuđenih tonova bit će vam jasno da je ovdje sve podređeno sistemu naglašavanja u mjeri, nikako napadnom nabacivanju slojeva u sto različitih boja. Kako je jednostavnost danas na cijeni tako je i Peter Philips odlučio maksimalno pojednostavniti stvar i dati ženama ono što doista koriste - tople nijanse u svim mogućim tonovima, blistav ten i laganu teksturu koja ne ostavlja dojam maske.

dior

Zvijezda kolekcija su tekući puderi (50ml) koji su minimalistički pakirani te što je najvažnije radi se o Face & Body proizvodu koji možete nanijeti na cijelo tijelo. U skladu s potražnjom i putevima koje je svima utabala Rihanna sa svojim Fenty Beautyjem, Dior nudi velik izbor nijansi za sve boje tena te su male šanse da nećete pronaći nijansu koja će vam odgovarati. Konturiranje je još uvijek jako "in" što dokazuje i countur paleta koju u paketu prate dvije "Glow" palete sa shimmerima u prahu. Tri palete sjenila za oči Warm Neutrals, Amber Neutrals, Cool Neutrals donose 9 različitih kombinacija boja od pješčanih do snažnih zemljanih i bordo tonova, isto kao i paleta za usne koja vam daje mogućnost miksanja vlastitih kombinacija boja.

dior

Profesionalni pristup "kućnom makeupu" vidljiv je iz širokog izbora kistova koje Backstage kolekcija donosi. U ponudi su svi mogući kistovi koje ćete pronaći u torbi vizažista što je opet dokaz koliko su Instagram generacije danas vične u nanošenju make up-a i koliko dobro poznaju sve tehnike i beauty alate s kojima se služe.

Dior Backstage kolekcija je dostupna u Douglas parfumerijama.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više