Search

Mlada glumica Anja Matković prenosi nam \"Poruku jedne frizure\"

Mlada glumica Anja Matković prenosi nam "Poruku jedne frizure"

Šarmantna glumica nova je nada hrvatske glumačke scene


Image: Mare Milin

"Poruka jedne frizure" ideja je koja je proizišla iz frizerskog studija Etra, odnosno, autorsko je djelo Petre Granić koja nam kroz frizuru želi dočarati karakter osobe...

Ona je lijepa, emotivna i duhovita – mlada nada glumačke scene koja svojim šarmom ostavlja bez daha. Svi su počeci teški i nerijetko praćeni sumnjama – hoću li uspjeti, hoću li biti dovoljno dobar, hoću li prerasti svoje nesigurnosti i nedostatke i prikazati se u najboljem svjetlu te biti nenadmašan u poslu kojim se bavim... No, perfekcija nema granica pa kao takva i ne postoji. Ipak, svi počeci imaju i niz prednosti u vidu svježe energije, neograničenih mogućnosti osobnog napretka i novog rađanja, baš poput mladih pupoljaka u proljeće. Na sva su bitna pitanja odgovori ionako u nama samima. Na početku puta mogućnosti je bezbroj jer nam svaki korak daje priliku da budemo bolji, prihvatimo sebe te eventualne mane lako okrenemo u svoju prednost. 

Mlada glumica Anja Matković prenosi nam "Poruku jedne frizure" (фото 1)

Glumica Anja Matković apsolutno se snalazi u toj ulozi te opravdano i sigurno korača svojim umjetničkim stazama. Inspiraciju za Anjinu frizuru, koja je morala biti skladu s njezinim karakterom, pronašla sam u "asimetričnoj simetriji". Njene prirodne kovrče ošišane su posebnom tehnikom kako bi što potpunije i ljepše pratile prirodan pad kovrčave kose koju sam uokvirila "move colors" tehnikom parcijalnih pramenova. Nježni tonovi boje naglašavaju cjelokupnu formu Anjine frizure, koja je osmišljena kako bi istaknula njezinu senzualnost. 

Svi mi žudimo da budemo posebni, no tek kad shvatimo da to uistinu i jesmo – jer ne postoji nijedna druga "ja" u kozmosu – možemo osjetiti koliko je svemir bezgraničan i pun prilika, što je ključna vodilja svakog životnog izazova.

Autor : Petra Granić / studio Etra 

Fotografija : Mare Milin

Šminka : Saša Joković

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više